https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, February 16, 2011

Το Σιδηρόκαστρο απέκλεισε τη Νιγρίτα

Το Σιδηρόκαστρο απέκλεισε τη Νιγρίτα

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σερρών πέρασε ο Εθνικός, που χθες νίκησε 2-1 τη Νιγρίτα.
Η νίκη-πρόκριση του Εθνικού (φωτό) χαρακτηρίζεται δίκαιη, καθώς είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης.


Η Νιγρίτα είχε μέτρια εμφάνιση και μόνο στο τελευταίο 20λεπτο πήρε ουσιαστικές πρωτοβουλίες. Στο 10΄ ωραία μπαλιά του Δέντσα κι ο Ιωαννίδης με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ, στο 70΄ προσωπική ενέργεια και σουτ του Δημητρανόπουλου έξω από την περιοχή στο απέναντι «Γ» (2-0). Στο 76΄ ύστερα από κόρνερ του Μακρή, ο Πασχαλούδης με κεφαλιά, μείωσε. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Δέντσας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα, όμως ο Ασημώνης απέκρουσε. Καλός ο διαιτητής Παλάζης.
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Τζήμας, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Ρούμπος, ΠΕΛΗΤΑΡΗΣ (65΄ Σαχλατζίδης), Χουρουζίδης, Δερμετζής, ΔΕΝΤΣΑΣ, Ταχματζίδης (66΄ Καρατζάς), ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Κωτούλιας, Χαριτίδης.
ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ: Ασημώνης, Πεϊδης, Χριστοφορίδης (70΄ Νωτούδας), Πρόβατος, ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ, ΜΑΥΡΗΣ, Κουλτσιάκης, Πιατόπουλος (66΄ Θωμάς), ΑΘΑΝΑΣΟΥΔΑΣ, Τσίχας (46΄ Μακρής), ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ.
*Στα ημιτελικά θα παίξουν: Γάζωρος-Σιδηρόκαστρο και Άγιο Πνεύμα-Στρυμονικό.