https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, January 08, 2011

Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο: Top 100 ιστορίες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο του 2010 (2 κυκλος)

 

 

2010 World Cup: Carlos Tevez Scores Offside Against Mexico

Football-2010-carlos-tevez_display_image
Ενίσχυση ποδοσφαίρου μέσω της χρήσης της τεχνολογίας και των πρόσθετων κάμερες εδώ και πολύ καιρό ένα εύθραυστο αντικείμενο της συζήτησης.  Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, μια σειρά από λάθη των διαιτητών για υπενθύμισε FIFA και του κοινού σχετικά με την προτεινόμενη ανάπτυξη του αθλητισμού και του "Γύρου των 16 αγώνα μεταξύ της Αργεντινής και του Μεξικού ήταν ένα από τα βασικά παιχνίδια που εντάθηκε επιχειρήματα.

Σε αυτή την συνάντηση, Κάρλος Τέβεζ χορηγήθηκε σαφώς γκολ οφσάιντ μετά από ένα λάθος στην ανταλλαγή του μπάλας με πλέι μέικερ της Βαρκελώνης Lionel Messi.  Αυτό εξόργισε την Κεντρική Αμερικανοί? Παρ 'όλα αυτά, ο πεισματάρης διαιτητής αρνήθηκε να εξετάσει τις καταγγελίες τους

2010 World Cup: Cristiano Ronaldo Misguides Portugal In Last 16 

Football-2010-cristiano-ronaldo-spain-portugal_display_image
Λοιπόν, Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αναμένο να είναι ένα από τους πιο λαμπερους  παίκτες του τουρνουά με τις αξεπέραστες επιδόσεις του στην πρώτη του σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.  Εκπληκτικά, η συνολική επίδοση του έτυχε να είναι κάτω του αρτίου, και η αδυναμία του να οδηγήσει την πορτογαλική εθνική όψη σε δύσκολους καιρούς ήταν εκτεθειμένη σε τελευταίες 16 φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κατά της Ισπανίας, ο Ρονάλντο δεν έκανε τίποτα εντυπωσιακό.  Η ισπανική τελικά πήρε τον τελευταίο λόγο με ένα γκολ οφσάιντ από τον David Villa, καθώς και αποκλεισμό της Πορτογαλίας goaded θρυλικός παίκτης Λουίς Φίγκο να αμφιβάλλουν για το πνεύμα ηγεσία του εξτρέμ της.  Αυτή ήταν μια ευτυχής στιγμή για το αντι-Ρονάλντο οπαδούς, αλλά για την πραγματική τους υποστηρικτές της Α Selecção, το αποτέλεσμα της κακής τρέξιμό τους ήταν αφόρητη.

2010 World Cup: Brazil Fail To Show “Might” In Quarterfinals

 

Football-2010-brazil-netherlands_display_image
"Παντοδύναμος Βραζιλία" ... Αυτός είναι ο τρόπος εθνική ομάδα της Βραζιλίας αναφέρθηκε από ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ακροατήριο πριν από την έναρξη του 2010 FIFA World Cup.  Η απόδοσή τους στη Νότια Αφρική ήταν πουθενά κοντά τελειότητα αν? και μια middling Νότιας Αμερικής πλευρά όπως περιμένουμε κατάφερε να φτάσει στους προημιτελικούς, αλλά μόνο για να ταπεινωθεί από τις Κάτω Χώρες.

Η Βραζιλία ήταν ηγετική 1-0 μετά από 10 λεπτά στη Ρομπίνιο, αλλά το δεύτερο εξάμηνο μετατράπηκε σε υπόθεση όλων-Σνάιντερ.  Η Ίντερ χαφ αυξήθηκε δύο φορές για να σκοτώσει τους πρωταθλητές 5-χρόνου, και μετά το τελευταίο λεπτό του επιπλέον χρόνου, όλοι γνώριζαν ότι δεν επρόκειτο να είναι οποιαδήποτε έκτο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τους άνδρες του Dunga.

2010 World Cup: Germany Disgraces Argentina

Football-2010-germany-argentina_display_image
Ντιέγκο Μαραντόνα είναι κατά κάποιο τρόπο περιγράφεται ως «ανόητος» από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.  Ανεξάρτητα, ομάδα του έδειξε μεγάλες επιδόσεις στα παιχνίδια της ομάδας τους στάδιο, καθώς και του "Γύρου των 16.

Ανώτερος αναλυτές ποδοσφαίρου, στη συνέχεια, προέβλεψε ότι το decider μεταξύ Λος Albicelestes και η DFB Έντεκα επρόκειτο να τελειώσει σε μια στενή κλήση? Ωστόσο, φαίνεται ότι ως αποτέλεσμα του αγώνα του απεικόνισε μια εντελώς διαφορετική ιστορία όλοι μαζί.

Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη, αυτό είναι σίγουρο ... 4-0 ήταν αυτό που τελικά που αναγράφεται στο πίνακα βαθμολογίας.

2010 World Cup: Luis Suarez Transforms Into Devil

 

Football-2010-luis-suarez_display_image
Γκάνα σχεδόν έσπασε τιν κατάρα της Αφρικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να φθάσει στους ημιτελικούς της Ουρουγουάης, αλλά χρειάστηκε ένας άνθρωπος "κότσια" να σταματήσει η Black Stars από την επίτευξη του στόχου τους.  Δεδομένου ότι οι Ghanaians πλησίαζαν επιτυχίας μέσω μιας κεφαλίδας-στόχου από Dominic Adiyiah, Αίας εμπρός Luis Suarez σήκωσε τα χέρια του για την γραμμή του τέρματος για να αποτρέψει την μπάλα από την είσοδο του καθαρού αφού είχε νικήσει τον τερματοφύλακα.

Suarez ποτέ δεν μετατράπηκε σε ήρωα ... Ήταν μάλλον απεικονίζεται ως τον Διάβολο ο οποίος χρησιμοποίησε παράνομα τα χέρια του για να κάνει το παιχνίδι άσχημο.

2010 World Cup: Gyan Fails To Break African Curse

 

Football-2010-uruguay-asamoah-gyan_display_image
Μετά την χάντμπολ Luis Suarez, η Γκάνα δόθηκε ποινή.  Μια τελευταία στιγμή ο στόχος για τη Μαύρη αστέρια θα τους αποσταλεί στην ημιτελικούς? Ακόμη, μια άτυχη Asamoah Gyan είδε τον πυροβολισμό του από το σημείο συντριβής του σταυρού-μπαρ, στην ανακούφιση της Ουρουγουάης.

2010 World Cup: Octopus Shows Mysterious Powers

 

Football-2010-octopus_display_image
.Ένα ζώο που προβλέπουν οι νικητές των αγώνων είναι πολύ σπάνιο πράγμα ... Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Paul το χταπόδι εγκατασταθεί στον κόσμο του σούπερ σταρ χάρη στις ικανότητές του να προβλέψει την τύχη της γερμανικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Παύλος προέβλεψε επίσης τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 τελικό, η "προφητεία" του έτυχε να είναι σωστή.

2010 World Cup: World Cup Final Kicks-Off

Football-2010-world-cup-ceremony_display_image
Η τελική τελετή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 κολλημένα εκατομμύρια ανθρώπους σε τηλεοπτικούς δέκτες τους.  Θα προηγηθεί η τελική αγώνα, και παρουσίασε, επίσης, του αρέσει Shakira, μαζί με άλλες υψηλού προφίλ προσωπικοτήτων.
Αυτή η τελετή ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από κύρια εκδήλωση της χρονιάς.

2010 World Cup: Spain Lifts Trophy, Controversy At Its Top Level

Football-2010-spain-holland-iniesta_display_image
Το 2010 το Παγκόσμιο Κύπελλο τελικός ήταν όλα σχετικά με τη διαμάχη.  Ανεξάρτητα, υπάλληλος νικητής πήρε το όνομά του? Και στο τέλος της ημέρας, ήταν η Ισπανία, που σήκωσε το τρόπαιο μετά τη νίκη της Ολλανδίας 1-0.

Andres Iniesta πήρε το τελευταίο γκολ του τουρνουά, και ήταν ως εκ τούτου το τελευταίο άτομο για να κάνει την ιστορία στη Νότια Αφρική.

Τραυματισμοί: Γουέιν Ρούνεϊ κατά της Μπάγερν Μονάχου
Football-2010-wayne-rooney-injury-bayern-munich_display_image
Γουέιν Ρούνεϊ ήταν στο σωστό δρόμο για να γίνει ο καλύτερος παίκτης της σεζόν 2009/10.  Ωστόσο, από έναν τραυματισμό χάλασε φιλοδοξία του.  Ρούνεϊ υπέστη τραύμα του πολύ παράξενα κατά της Μπάγερν Μονάχου στο Champions τελευταία σεζόν League, και από τότε, αυτός δεν είναι πλέον στα καλύτερά του.

Υπήρχε τρόμο, όταν αυτή η είδηση ξέσπασε όσο θα έπρεπε ότι δεν θα είναι σε θέση να διαθέτουν στο 2010 FIFA World Cup? αλλά Ρούνεϊ τελικά ανακτάται και ήταν σε θέση να παίξει για την Αγγλία μετά.

Football Injuries: Kevin-Prince Boateng Hurts Ballack

Αυτό το βίντεο δείχνει τη φοβερή σκηνή από μια στενή οπτική γωνία.  Στον τελικό του Κυπέλλου, Boateng αντιμετωπιστεί Μπάλακ τόσο πολύ, ώστε η γερμανική άσος δεν ήταν καν σε θέση να παίξει στη Νότια Αφρική.  Αυτό είναι ένα από τα πολλά προ-Παγκοσμίου Κυπέλλου αναισθητικά που πραγματοποιήθηκε.



Football Transfers: David Villa To FC Barcelona

Football-2010-cesc-fabregas-barcelona_display_image
Cesc Fabregas ήταν επίσης χτυπημενος  στο πόδι κατά την πρώτη συνάντηση του Champions League της στο Emirates Stadium.  Εμεινε  αναγκαστικά εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες? Αλλά μετά από εντατική θεραπεία, ο μέσος ήταν σε θέση να εκτελέσει ξανά και διαθέτουν για την ισπανική εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ποδόσφαιρο Μεταγραφες: Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης
Football-2010-real-madrid_display_image
Αυτό είναι αυτό που όλοι ήθελαν.  Στις 28 Μαΐου 2010, επιβεβαιώθηκε ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα πετύχαινε Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Ρεάλ Μαδρίτης.  3 ημέρες αργότερα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ως ο νέος προπονητής της ομάδας, μετά την υπογραφή ένα 4-χρόνια πολλά.

Football Transfers: Real Madrid Purchase

Football-2010-ozil-transfer_display_image


Μετά την εμφάνιση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, Özil πιάστηκε στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης.  Στις 27 Αυγούστου 2010, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της Βέρντερ Βρέμης και το Λος Blancos.

Έκανε το ντεμπούτο του στη Μαδρίτη στις 22 Αυγούστου.

Football Transfers: Zlatan Ibrahimovic Joins AC Milan

Football-2010-ibrahimovic-milan_display_image
Δίπλα σε κακές στιγμές του στη Βαρκελώνη, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προσγειώθηκε στην Μίλαν.  Η σουηδική επιθετικός είχε δοθεί δανεικός στους Ιταλούς στις 28 Αυγούστου 2010.

Football Transfers: Robinho Completes AC Milan Move

Football-2010-robinho-milan_display_image
Ρομπίνιο άφησε Μάντσεστερ Σίτι στις 31 Αυγούστου 2010 να ενταχθεί Μίλαν.  Ήταν και πάλι η ταχεία μετάβαση από το βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος είχε ήδη υποστεί μια παρόμοια καταπληκτική κίνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Μάντσεστερ Σίτι 2 χρόνια πριν.

Football Transfers: Mascherano Leaves Reds For Barcelona

 

Football-2010-mascherano-barcelona_display_image
Mascherano διέφυγε Λίβερπουλ αγωνίζεται αυτή τη σεζόν με την υπογραφή για την Μπαρτσελόνα στις 28 Αυγούστου 2010.  Πέρασε ιατρικές εξετάσεις του 2 ημέρες μετά.

Football Transfers: Wayne Rooney Considers Leaving

 

Football-2010-wayne-rooney_display_image
Αυτό ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων είδηση της χρονιάς.  Όταν ο Sir Alex Ferguson επιβεβαιώθηκε στις 19 Οκτωβρίου ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλησε να αφήσει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι φήμες ότι η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης ή της Βαρκελώνης επρόκειτο να φέρω τον άρχισαν να φυτρώνουν.

Ευτυχώς για το Ηνωμένο ανεμιστήρες, Ρούνεϊ έκανε ένα ζωτικό μεταστροφή, την οποία τώρα τον κρατά συνδέεται με το σύλλογο για μερικά χρόνια ακόμη.

Football Transfers: Cesc Fabregas Chased By Barcelona

Football-2010-cesc-fabregas-transfer_display_image
Αυτή η είδηση έχει δει πολλές επαναλήψεις.  Ίσως δεν είναι πλέον ενδιαφέρουσα τώρα, αλλά χρησιμοποιείται για να είναι το κύριο θέμα μεταφοράς νωρίτερα αυτό το χρόνο, με Lionel Messi της Βαρκελώνης και μερικοί από τους συντρόφους του, αδιάκοπα προσπαθώντας να σύρετε Σεσκ Φάμπρεγκας της Άρσεναλ πίσω στην Ισπανία.

Football Transfers: Madrid Legend Raul Goes To Schalke

 

Football-2010-raul_display_image
Στις 28 Αυγούστου 2010, ο Ραούλ που έληξε στις εικασίες για το μέλλον της καριέρας του, υπογράφοντας για την Schalke 04.  Ο πρώην θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε το πρώτο του γκολ για τους Γερμανούς την 1η Αυγούστου.

Football Transfers: Liverpool Sign Joe Cole

Football-2010-joe-cole-transfer-liverpool_display_image
Η μετάβαση από την Τσέλσι μέχρι το Liverpool είναι ένα μεγάλο πράγμα που κάνει, και αυτό είναι ακριβώς ό, τι αγγλικά εξτρέμ Τζο Κόουλ έκανε τον Ιούλιο του 2010, όταν έγινε η πρώτη επιτυχής υπογραφή Coach Roy Hodgson κατά το καλοκαίρι.

Football Transfers: Rafael Benitez Moves To Inter Milan

 

Football-2010-benitez_display_image
Rafael Benitez πήδηξε στο προσκήνιο όταν ανέλαβε την Ίντερ.  Ζοζέ Μουρίνιο, στο παρελθόν ήταν ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένες με την ιταλική σύλλογο, αλλά ο Μπενίτεθ ο ίδιος θεώρησε ως ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση.
Ποδόσφαιρο Σοκ: Βαρκελώνη Treble Dream
Football-2010-andres-iniesta-sevilla_display_image


FC Barcelona  ελπίζε να επαναλάβει τα επίτευγμά τους στη σεζόν 2009/10? Ωστόσο, το όνειρό τους αυτό γκρεμίστηκε στις 13 Ιανουαρίου 2010, μετά την Σεβίλλη να αποβάλλεται από το Copa del Rey.
Ποδόσφαιρο Διασκέδαση: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Kim Kardashian Νήματα
Football-2010-kim-kardashian-cristiano-ronaldo_display_image
Παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων, αναφέρθηκε ότι το εικονίδιο Kim Kardashian είχε εισέλθει σε μια σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης παίκτη Κριστιάνο Ρονάλντο.  Αυτή η έκτακτη είδηση ώθησε πολλούς θαυμαστές Ρονάλντο στη Google λεπτομερείς λέξεις-κλειδιά για να βρει την αλήθεια πίσω από αυτή τη φήμη? Ωστόσο, στο τέλος, θεωρήθηκε ότι η εξάπλωση της παρούσας κουτσομπολιό είχε μια προμελετημένη σκοπό.

Football Entertainment: The Cristiano Ronaldo-Paris Hilton Yarn

 

Football-2010-cristiano-ronaldo-paris-hilton_display_image
Για κάποιους λόγους, η Paris Hilton αρνήθηκε να είναι ο επόμενος υψηλού προφίλ WAG κατονομάζοντας τον εαυτό του «πιστό συνεργάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο".  Απολύτως με την περίπτωση, υπήρξαν αποδείξεις κατά την σχέση της με την προς τα εμπρός Ρεάλ Μαδρίτης.

Ευεργετικά για Ρονάλντο ο ίδιος, αυτές οι βουίζει έχουν βοηθήσει τον στόχο ένα ευρύτερο ακροατήριο των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

 Εξαπάτηση Σκάνδαλα: Ashley Cole προδίδει Cheryl Cole

 

Football-2010-cheryl-cole-ashley-cole_display_image
Αυτή ήταν ίσως η πιο αποκαλυπτικη  ιστορία με το ποδόσφαιρο  του έτους.  Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2010, αναφέρθηκε ότι η Τσέλσι αμυντικός Άσλεϊ Κόουλ είχε εξαπατήσει την γυναίκα του, Cheryl Cole.  Αυτή ήταν η αρχή της διαμάχης του ζεύγους.

Cheating Scandals: Ashley Cole Loses Cheryl Cole

 

Football-2010-cheryl-cole-cheating-scandal_display_image
Οι συνέπειες στα βρώμικα παιχνίδια Ασλεϊ Κόουλ, γρήγορα ακολούθησε.  Μετά από να χωρίσει από τον σύζυγό της ημέρας μετά από ακρόαση σχετικά με το σκάνδαλο, Cheryl αρχειοθετείται για το διαζύγιο Μάιο.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το αστέρι του X-Factor που λαμβάνονται Νησί διάταγμα της, που επισήμως λήγει το γάμο της με τον ποδοσφαιριστή.

Cheating Scandals: Wayne Rooney Betrays Coleen

 

Football-2010-wayne-rooney-scandal_display_image
Τον Σεπτέμβριο, Γουέιν Ρούνεϊ κατηγορήθηκε για απάτη σχετικά με τη σύζυγό του, Coleen Ρούνεϊ ενώ ήταν έγκυος του γιου Kai του ζευγαριού.  επιπτώσεων Το σκάνδαλο ήταν τότε τόσο μεγάλη που η Αγγλία προπονητή Φάμπιο Καπέλο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διευθυντής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε να επιβεβαιώσουν την εξουσία τους σε αυτό το θέμα.

Cheating Scandals: Wayne Rooney Gains Coleen Back

Football-2010-wayne-rooney-coleen_display_image
Ευτυχώς για τους Γουέιν Ρούνεϊ, Coleen δέχθηκε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μετά την έξοδο από το μέγαρο του ζευγαριού να ζητήσει συμβουλές και άνεση από τους γονείς της.  Συγνώμη και τα δάκρυα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμπρός ήταν προφανώς αρκετό για να επουλώσει τις πληγές Coleen του ...

Cheating Scandals: Peter Crouch Betrays Abbey Clancy

 

Football-2010-peter-crouch-scandal_display_image
Ρούνεϊ και Άσλεϊ Κόουλ δεν ήταν η μόνη αγγλική παίκτες να προδώσουν τους συντρόφους τους εντός του έτους 2010, ο Peter Τότεναμ για Κράουτς πρόδωσε επίσης αγαπημένη του Abbey Clancy με το να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο με μια πόρνη που ονομάζεται Μόνικα Νομισματοκοπείο.

Cheating Scandals: John Terry Plays Dirty Game

 

Football-2010-john-terry-scandal_display_image
Ήταν δημοσιότητα αργά τον Ιανουάριο του 2010 ότι η Τσέλσι αμυντικός Τζον Τέρι, ο οποίος λέγεται ότι είχε μια υπόθεση με τον πρώην-εραστή Γουέιν Μπριτζ, που υποβλήθηκαν Vanessa Perroncel έγκυος και έκανε ματαίωση της την εγκυμοσύνη για να διατηρηθεί βρώμικο μυστικό παιχνίδι του.

Προφανώς, δεν υπήρχε μυστικό στο τέλος, και αυτή η αποκάλυψη καταστραφεί πραγματικά τις πιθανότητές του Terry από τους μεγαλύτερους της Αγγλίας, όπως ο καπετάνιος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Cheating Scandals: Jermain Defoe Caught With Hooker

 

Football-2010-jermain-defoe-scandal_display_image

Τον Απρίλιο του 2010, Jermain Defoe της Τότεναμ ήταν επ 'αυτοφώρω με μια γυναίκα σε ένα αυτοκίνητο, ενώ τα μικρά παιδιά έπαιζαν περίπου 100 μέτρα μακριά από τον επιθετικό.

Defoe σχεδόν πήγε στη φυλακή για την πράξη του, αλλά ήταν αρκετά τυχερός να αποφύγει οποιαδήποτε σημαντική κύρωση εναντίον του.

Ποδόσφαιρο Διασκέδαση: Crouch επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη Abbey Clancy της
Football-2010-peter-crouch-abbey-clancy-pregnant_display_image
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2010, Τότεναμ επιθετικός Πίτερ Κράουτς αποκάλυψε ότι αρραβωνιαστικιά του Abbey Clancy ήταν έγκυος.  Φαίνεται Crouch δεν ήταν η πρώτη που γνωρίζουν καλά νέα πρότυπό του είναι? Ακόμα, αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι οι προετοιμασίες για την άφιξη του μωρού.

Football Entertainment: Cristiano Ronaldo Becomes A Dad

Football-2010-cristiano-ronaldo-son-dad_display_image

Γρήγορα μετά το αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, Κριστιάνο Ρονάλντο κρυώσει οργισμένοι θαυμαστές του ανακοινώνοντας ότι είχε γίνει πατέρας.  Ρονάλντο έκανε αυτή η είδηση είναι γνωστό τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Ιουλίου μέσα από τις ανακοινώσεις στο Twitter του και Facebook σελίδες.  Δεν έκανε αναφορά της ταυτότητας της μητέρας όμως, και μέχρι σήμερα, παραμένει ακόμα ένα «μυστηριώδη γυναίκα».
Ποδόσφαιρο Επιχειρήσεις: χρεωμένες Αποθηκευμένες Λίβερπουλ
Football-2010-fc-liverpool_display_image
Για αρκετούς μήνες το 2010, ο μεγαλύτερος διοικητικό συμβούλιο της Λίβερπουλ μπήκαν στον πειρασμό να πουλήσει την ομάδα για να σώσει τους «ερυθρόλευκους» από την ολική καταστροφή.  Τα οικονομικά προβλήματα είχαν ανοδική πορεία, και το Μάιο, διαπιστώθηκε ότι τα χρέη της Λίβερπουλ είχε ανέλθει σε 350 εκατ. λίρες.

Υπήρχαν τότε οι κίνδυνοι που ο σύλλογος θα πρέπει να αφαιρεθούν 9 βαθμούς στην Premier League για την είσοδο διοίκηση? αλλά Λίβερπουλ τελικά αποθηκεύονται στις 15 Οκτωβρίου, καθώς ο όμιλος είχε αποκτηθεί από τη Νέα Αγγλία Sports Ventures έναντι αμοιβής £ 300 000 000.

Football Business: Barcelona Faces Huge Crisis

Football-2010-fc-barcelona-debt_display_image
Στις αρχές του 2010, Forbes αξιολογηθεί αξίας της FC Barcelona να σταθώ γύρω από το ποσό του 1 δις δολαρίων.  Τον Ιούλιο, αφρό του έτους, η Deloitte δήλωσε ότι το καθαρό χρέος του συλλόγου ήταν περίπου € 440 000 000.  Αυτό είναι επομένως ίση με το 58% της καθαρής θέσης της Βαρκελώνης.

Ειπώθηκε επίσης ότι η Barca είχε καταγράψει ζημίες 79 εκατ. ευρώ για τη διάρκεια του έτους, παρά την επιτυχία τους στην ισπανική La Liga.

Football and La Liga: 2010’s First El Clasico Takes Place

Όταν ο χρόνος του El Clasico είναι κοντά, η La Liga πάντα επισκιάζει τα περισσότερα από τα άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.  Αυτό ήταν και πάλι η υπόθεση τον Απρίλιο του 2010? Όμως ήταν οι οπαδοί της Βαρκελώνης το τέλος που είχαν τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους, οι πλευρικοί τους νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 στο Μπερναμπέου χάρη Στάδιο γκολ από Lionel Messi και Pedro Rodriguez.

Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για την Μπάρτσα στον αγώνα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2010/09.  Δείτε το βίντεο αναδεικνύει σημαντικά στοιχεία αυτού του αγώνα και να ξαναζήσει αυτή τη στιγμή.



Football and La Liga: Barcelona 5-0 Real Madrid

Η πρόσφατη Clasico ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε με μια σκανδαλώδη αποτέλεσμα ...  5-0 για την Μπαρτσελόνα.  Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια γραμμή γκολ σε ένα αγώνα που χαρακτηρίζει ορισμένες από τις μεγαλύτερες παίκτες του ποδοσφαίρου;

Αυτό είναι αυτό που λέμε «συγκλονιστικό αποτέλεσμα", ούτως ή άλλως ...





Football and La Liga: Ronaldo Sent Off After Hurting Mtiliga

Ρεάλ Μαδρίτης winger Cristiano Ronaldo εστάλη από τον Ιανουάριο του 2010 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος με την Μάλαγα.  Ο σούπερ σταρ πορτογαλική έσπασε τη μύτη αντίπαλου παίκτη λιγότερο ή περισσότερο τυχαία, ενώ ντρίμπλα, και έδωσε ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή παρά μεταδίδοντας του μια κόκκινη κάρτα.

Υπήρχε διαμάχη με την απόφαση του υπαλλήλου, αλλά ο Ρονάλντο θα μπορούσε να αντέξει μόνο την τιμωρία του - ενώ λαμβάνουν λέξεις της άνεσης από τους τραυματίες Mtiliga αργότερα.





Football and La Liga: Barcelona Retains Title Strangely

Football-2010-barcelona-liga_display_image
Έχουμε δει πολλές μεγάλες ομάδες κερδίζουν τίτλους πρωταθλήματος με λίγο περισσότερα από 80 σημεία, κατά το παρελθόν.  Ορισμένα υπερβαίνει τα 90 σημεία, και την περασμένη σεζόν, στη Βαρκελώνη ήταν μια ίντσα-να αγγίξουν τα 100 σημεία, πίνακα La Liga (99 βαθμοί).  Ανεξάρτητα από το επίπεδο του ισπανικού Συνδέσμου των επιδόσεων κατά τη σεζόν 2009/10, οι Καταλανοί αποκλείεται του διαγωνισμού και ξεπέρασε ένα άτυχο πλευρά Ρεάλ Μαδρίτης στη βαθμολογία ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 96 πόντους.
Ποδόσφαιρο Φιλικά: Αργεντινή 4-1 την Ισπανία
Όπως Παγκόσμιους Πρωταθλητές, η Ισπανία ήταν πραγματικά δεν αναμένεται να ντροπιάσει τους μέσω ενός διεθνούς 4-1 φιλική ήττα από την Αργεντινή, τον Σεπτέμβριο του 2010.




Football Friendlies: Portugal 4-0 Spain

Η Ισπανία υπέστη ένα άλλο φιλικό ταπείνωση 2 μήνες αργότερα, κατά της Πορτογαλίας.  Τι χτύπημα που ήταν ...




Football Friendlies: Referee Spoils Ronaldo’s Feat Against Spain

Κοιτάξτε αυτό το "λάθος" από τον διαιτητή.  Replays έδειξε ότι ήταν αρκετά σαφές Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σημειώσει αυτό που ήταν μια νομική κροτίδων κατά της Ισπανίας.  Πράγματι, ήταν περιττό να εξεταστεί η θέση του Νάνι κατά τη διάρκεια της απεργίας του Ρονάλντο, καθώς η μπάλα είχε περάσει ήδη την γραμμή τέρματος από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξτρέμ είχε επαφή με αυτό.  Και πάλι, αυτό το έφερε το θέμα της τεχνολογίας γραμμής τέρματος.



Football and Premier League: League Loses African Influence


Football-2010-premier-league_display_image
Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε 2 χρόνια, όταν το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τουρνουά λαμβάνει χώρα τον Ιανουάριο, η Premier League, χάνει την αλμύρα της και την αφρικανική επιρροή.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες χώρες της Αφρικής οι παίκτες έχουν τα ονόματά τους είναι νηολογημένα σε διάφορες κορυφαίες αγγλικές ομάδες, και δεδομένου ότι το τουρνουά CAN ήταν εν εξελίξει τον Ιανουάριο του 2010, το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν και πάλι επηρεάζονται.  Εκείνη την εποχή, Πόρτσμουθ ήταν μεταξύ των συλλόγων που ήταν οι πιο "θύμα".

Football and Premier League: Tottenham Win Champions League Battle Over City

Football-2010-peter-crouch_display_image
Ήταν μέχρι Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι για να αποφασίσει την τελευταία Champions League ειδική θέση στην σεζόν 2009/10 της Premier League, στο City of Manchester Stadium, στις 5 Μαΐου.  Αυτός ο αγώνας ήταν μια τεράστια ένα, και το αποτέλεσμά της ήταν ενδιαφέρουσα.

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις Peter Crouch αποθηκεύσει τους επισκέπτες, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα: Μάντσεστερ Σίτι 0-1 Τότεναμ.

Football and Premier League: Liverpool Miss Champions League Spot

Football-2010-liverpool-fernando-torres_display_image
Πόσο σοκαριστική ήταν;  Κανένας δεν περίμενε Λίβερπουλ να χάσει μια θέση στην Big Four πριν από την έναρξη της σεζόν 2009/10.  Σε κάθε περίπτωση το έκαναν, καθώς τερμάτισε στην 7η θέση με 63 βαθμούς.

Football and the Premier League: Chelsea Lifts Trophy In Style

Κερδιζοντας ενα πρωταθλημα την τελευταία ημέρα με μια τελική νίκη πρωταθλήματος είναι μεγάλη, αλλά κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα την τελευταία ημέρα ειδικά με ένα φαύλο νίκη μπορεί να είναι ακόμη καλύτερα.  Αυτό είναι ό, τι Τσέλσι έκανε στο τέλος της σεζόν 2009/10 Premier League, όταν ταπείνωσαν Γουίγκαν 8-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ στις 9 Μαΐου.





Football and the Premier League: Liverpool Enters Relegation

Football-2010-liverpool-relegation_display_image

Ένα σετ 5 wingless παιχνίδια στη σειρά κατά την έναρξη της σεζόν 2010/11 Premier League έσπρωξε Λίβερπουλ στη ζώνη του υποβιβασμού.  Οι «ερυθρόλευκοι» επέστησε την λευκή του Μπέρμιγχαμ, πριν χάσει 3-2 μακριά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την κατάρτιση 2-2 στο σπίτι για να Sunderland, και να χάσει 2-1 και 2-0 υπέρ της Μπλάκπουλ και Έβερτον αντίστοιχα.

Football and the Premier League: Chelsea Go Through Fruitless Weeks

 

Football-2010-arsenal-chelsea_display_image



Τσέλσι έχουν πραγματικά περάσει άκαρπες εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Ray Wilkins.  Τα αποτελέσματα παρακάτω εξηγήσει ακριβώς φοβερή κατάστασή τους, τον τελευταίο καιρό:

Τσέλσι 0-3 Σάντερλαντ

Μπέρμιγχαμ 1-0 Τσέλσι

Νιούκαστλ 1-1 Τσέλσι

Τσέλσι 1-1 Έβερτον

Τότεναμ 1-1 Τσέλσι

Άρσεναλ 3-1 Τσέλσι

Football and the Premier League: Weather Spoils Fixtures

Football-2010-premier-league-fixtures_display_image
Τρομερες καιρικές συνθήκες στην Αγγλία έχουν διαταραχθεί πραγματικά φωτιστικά της Premier League τις τελευταίες εβδομάδες.  Ανάμεσα στα μεγάλα παιχνίδια η οποία πήρε αναβολή, τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν η πολύ-αναμενόμενη Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγώνα.

Football and the Carling Cup: Manchester United Get Trophy

Football-2010-wayne-rooney-carling-cup_display_image
Στις 28 Φεβρουαρίου 2010, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατήρησε Carling Cup τον τίτλο τους, νικώντας Άστον Βίλα με 2-1 στον τελικό.  Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν κάτω από ένα γκολ στο μηδέν μετά από 5 λεπτά, αλλά ο Michael Owen και Γουέιν Ρούνεϊ που διατίθενται τα ονόματά τους στην βαθμολογία φύλλο αργότερα για τη διάσωση του Mancunians.

Football and the Carling Cup: West Ham 4-0 Man Utd

Football-2010-carling-cup_display_image
Μετά την ταπείνωση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο El Clasico, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν επίσης ντροπιασμένος από την Γουέστ Χαμ στο Carling Cup, αργά το Νοέμβριο του 2010.  Η Πιστολέτα κερδίσει το διάβολοι Red 4-0 στο σπίτι τους.

Football and the FA Cup: Chelsea Win FA

Ένα 1-0 για την Τσέλσι πάνω Πόρτσμουθ στις 15 Μαΐου 2010 ήταν αρκετό για την Blues για να πάρουν στα χέρια τους τον τίτλο του FA Cup.  Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο επιθετικός της Ακτής Ελεφαντοστού Didier Drogba σε 59 λεπτά.





Football and the Serie A: Inter Win Title

 

Football-2010-serie-a-milan-inter_display_image
Ίντερ νίκησε τη Σιένα 1-0 μακριά από το σπίτι για το τελευταίο Serie A αγώνα-ημέρα της σεζόν 2009/10 να κερδίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους πρωταθλήματος κάτω από το λεωφορείο Ζοζέ Μουρίνιο.  Ίντερ πήγε για να κερδίσει τα πρίμα κατά τη λήξη της συγκεκριμένης περιόδου.

Europa League: Liverpool Suffer Bitter Exit

 

Football-2010-liverpool-atletico-madrid_display_image
Λίβερπουλ ήταν στα πρόθυρα της επίτευξης που θα είχε τους 3η Ευρωπαϊκή τελικό σε 5 χρόνια, αλλά ήταν αποκλείστηκε από το Europa League ημιτελικούς από Ατλέτικο Μαδρίτης στις 29 Απριλίου 2010.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισε τη δεύτερη συνάντηση το πόδι τους στο Anfield 2-1, αλλά ο Castellans προχωρήσει στην τελική για την εκτός έδρας γκολ μετά το 1-0 νίκη τους στην Ισπανία, στο πρώτο πόδι.

Europa League: Fulham Shock Juventus

Μετά την Γιουβέντους κέρδισε 3-1 επί Φούλαμ στο πρώτο πόδι του UEFA Europa League τους τρίτους φωτιστικό γύρο για την 11 Μαρτίου του 2010, οι πιθανότητες των Λονδρέζων »του παραμένουν στο διαγωνισμό θεωρήθηκαν ότι είναι πολύ χαμηλή.

Φούλαμ αγωνίστηκε πίσω σε έκπληξη όλων στην διαδρομή της επιστροφής, και πέτυχε την ανατροπή πρώτο πλήγμα το πόδι τους, νικώντας Γιουβέντους 4-1 στο Craven Cottage.  Παρακολουθήστε το video highlights αυτού του αγώνα και να δούμε τους εκμεταλλεύονται για τους εαυτούς σας ...




Europa League: Diego Forlan Saves Atletico Madrid In Final

Χρειάστηκαν 116 λεπτά για την Ατλέτικο Μαδρίτης να κερδίσει Φούλαμ στο UEFA Europa League τελικό της σεζόν 2009/10.  Ντιέγκο Φορλάν πρώτη έδωσε η ισπανική γίγαντες το προβάδισμα για 32 λεπτά, πριν Simon Davies ισοφάρισε για την αγγλική 5 λεπτά αργότερα.

Στις επιπλέον χρόνο, Φορλάν σφραγισμένο μια νίκη για την ομάδα του από τον συμψηφισμό ένα γκολ στις καθυστερήσεις που έδωσε την πλευρά του το τρόπαιο, και ο αγώνας έληξε τελικά 2-1 υπέρ Ατλέτικο Μαδρίτης.




Euro 2012 Qualifiers: Italy-Serbia Match Abandoned

Τον Οκτώβριο του 2010, το Euro 2012 Προκριματικός αγώνας μεταξύ της Ιταλίας και της Σερβίας εγκαταλείφθηκε λόγω διαταραχής πλήθος.  Το φταίξιμο ήταν προφανώς πέταξαν τη σερβική οπαδούς και, κατά συνέπεια, ήταν το 2006 Παγκόσμιο Κύπελλο πρωταθλητών που έλαβαν το 3 βαθμούς μετά την απονομή ένα αυτόματο 3-0 νίκη.



2018 and 2022 World Cup Bids: Russia and Qatar Get Favored

Football-2010-bid-fifa_display_image
Στις 2 Δεκεμβρίου 2010, η FIFA επιλεγεί η Ρωσία και το Κατάρ για να φιλοξενήσει την επόμενη εκδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 και 2022 αντίστοιχα.

Football Awards: Inter Dominate UEFA Club Honors

Football-2010-uefa-club-awards_display_image


Στις 26 Αυγούστου 2010, η Ίντερ μονοπώλησαν το κύπελλο Λέσχη ποδοσφαίρου τελετή απονομής των βραβείων από την αρπαγή και τα 5 τιμά.  Τα αποτελέσματα της τελετής για τα βραβεία που έχουν ως εξής:

Η UEFA ποδοσφαιριστής Club of the Year: Μιλίτο Ντιέγκο

UEFA Εμπρός Club of the Year: Μιλίτο Ντιέγκο

UEFA μέσος Club of the Year: Σνάιντερ

UEFA Defender Club of the Year: Maicon

UEFA τερματοφύλακας Club of the Year: Cesar Julio

Football Awards: Rewarded Players From The World Cup

 

Football-2010-award_display_image



Αμέσως μετά τον τερματισμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, τα βραβεία απονεμήθηκαν, και κάτω είναι οι νικητές των βραβείων τιμά με τους:

Χρυσή Μπάλα για καλύτερο παίκτη: Ντιέγκο Φορλάν (Ουρουγουάη)
Ασημένια Μπάλα για καλύτερο παίκτη: Σνάιντερ (Ολλανδία)
Χάλκινο μπάλα για καλύτερο παίκτη: David Villa (Ισπανία)

Golden Boot για πρώτος σκόρερ: Thomas Mueller (Γερμανία)
Ασημένιο εκκίνησης για πρώτος σκόρερ: David Villa (Ισπανία)
Χάλκινο εκκίνησης για πρώτος σκόρερ: Σνάιντερ (Ολλανδία)

Καλύτερη νεαρός παίκτης: Thomas Mueller (Γερμανία)

Χρυσό Γάντι για καλύτερο τερματοφύλακα: Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία)

Η FIFA Fair Play Award: Ισπανία

Football Awards: Barcelona Dominate Ballon D’Or

Football-2010-ballon-dor_display_image
Στις 6 Δεκεμβρίου, η τελική τους υποψηφίους για το 2010 FIFA Ballon d'Or αποκαλύφθηκαν, και οι παίκτες που συμμετέχουν όλες ανήκε στην Μπαρτσελόνα: Lionel Messi, Xavi Hernandez, και Andres Iniesta.

Africa Cup of Nations 2010: The Tournament Kicks-Off

Football-2010-africa-nations-cup_display_image

Στις 10 Ιανουαρίου 2010, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τουρνουά το οποίο δρομολογήθηκε στην Αγκόλα με μια εκθαμβωτική τελετή έναρξης.  Ο πρώτος αγώνας παρουσίασε επίσης ένα βαρύ έκπληξη, καθώς το Μάλι σκόραρε 4 γκολ σε 11 λεπτά για να επιστήσω την πρώτη συνάντησή τους 4-4 με την Αγκόλα, παρά το γεγονός ότι κάτω 4-0 λεπτά μετά την ώρα σήμα.

African Cup of Nations 2010: Togo Bus Attacked

 

Football-2010-togo-africa-nations-cup_display_image
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του 2010 Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το λεωφορείο του Τόγκο εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πήρε επιθέσεις από ενόπλους.  Έχει αναφερθεί ότι ορισμένοι παίκτες τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός σκοτώθηκαν επί τόπου.

Αυτό έφερε δισταγμός από τη συνέχιση της προετοιμασίας του τουρνουά? Αλλά παρόλα αυτά, ο ανταγωνισμός δεν πήρε ποτέ ονομάζεται-off.

Africa Cup Of Nations 2010: Ivory Coast Disappoint Against Algeria

 

Football-2010-algeria-ivory-coast_display_image


Στις 24 Ιανουαρίου, η πλειοψηφία των κατοίκων της νοτίως της Σαχάρας τμήμα της αφρικανικής ηπείρου, εξέφρασε την υποστήριξή τους προς την Ακτής του Ελεφαντοστού εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, όπως αντιμετώπισαν οι Αλγερινοί στους προημιτελικούς του 2010 Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ακτή Ελεφαντοστού πήρε έναν πρόωρο μόλυβδο μέσω του Σάλομον Καλού στις 4 λεπτά, αλλά Karim Matmour τεθεί Αλγερία πίσω στο παιχνίδι με την ισοφάριση 40 λεπτά μετά.  Abdulkader Keita σχεδόν μετατραπεί σε ήρωα όταν έριξε έναν πυροβολισμό σε μεγάλες αποστάσεις στο πίσω μέρος του διχτυού επί 89 λεπτά να σκοράρει το Ελέφαντες «δεύτερο του αγώνα? Αλλά μια εκπληκτική της τελευταίας στιγμής γκολ από Madjid Bougherra έστειλε το παιχνίδι στην παράταση  , όπου η Βορειοαφρικανούς κέρδισε τη σύγκρουση.

Παρακολουθώντας τον αγώνα, ήταν σαφές ότι Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν διαδραμάτισε τον ρόλο του αρκετά καλά στην εξουσία πλευρά του στη νίκη.

Africa Cup of Nations 2010: Egypt Take Revenge Against Algeria

Αυτό ήταν ίσως τέλεια εκδίκηση της Αιγύπτου κατά την Αλγερία για να μην είσαι σε θέση να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.  Αμφιλεγόμενα, ο Φαραώ ήταν σε θέση να πάρει μια ταπεινωτική 4-0 οδηγήσει στα ημιτελικά του τουρνουά.




African Cup of Nations 2010: Egypt Beat Young Ghanaian Side In Final

Football-2010-ghana_display_image
Αίγυπτος αγωνίστηκε στον τελικό του 2010 Κύπελλο Εθνών Αφρικής?, Αλλά παρ 'όλα αυτά κατάφερε να πάρει την αναγκαία αποτέλεσμα εναντίον ενός νεαρού από τη Γκάνα πλευρά την τελευταία ημέρα του τουρνουά για να αυξήσει το τρόπαιο.  Γκάνα είχε δείξει στο παρελθόν μεγάλη δύναμη στο διαγωνισμό, καθώς και η τελική θα μπορούσε να πάει καλά το δρόμο τους ...

Αυτοί θα έπρεπε απλά να μην είναι πρωταθλητές - εξ ου και ένα 85ο λεπτό ο στόχος τους έριξαν στις 31 Ιανουαρίου.  Θα τελειώσει τελικά την εκστρατεία τους στην Αγκόλα ως επιλαχόντες.

Other Top Football Stories: England's Triesman Steps Down

 

Football-2010-lord-triesman_display_image

Τον Μάιο του 2010, ο Λόρδος Triesman παραιτήθηκε από πρόεδρος της αγγλικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και για το 2018 World προσφοράς της Αγγλίας Κύπελλο, λόγω της προδοσίας στην ομάδα του Φα.

Other Top Football Stories: Maradona Sacked As Argentina Coach

Football-2010-maradona_display_image
Μετά την αποτυχία του να κάνει την Αργεντινή περήφανη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, ο Αργεντινος διευθυντής Ντιέγκο Μαραντόνα απολύθηκε στις 27 Ιουλίου του 2010.

Other Top Football Stories: Beckham Accused Of Cheating Scandal

 

Football-2010-beckham_display_image
Τους τελευταίους μήνες, μερικές γυναίκες έχουν κατηγορησει τον σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ να έχει μια υπόθεση μερικά χρόνια πίσω.  Beckham έχει αρνηθεί όλες τις αξιώσεις, και αυτός είναι ακόμη έτοιμος να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί την εικόνα του.  Ευτυχώς γι 'αυτόν, έχει σήμερα την υποστήριξη της συζύγου του, Βικτόρια Μπέκαμ.