https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, April 30, 2011

ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Άγνωστο πυραμιδοειδές αντικείμενο ή σχηματισμός πυραμίδας από 3 άγνωστα αντικείμενα; Το περιστατικό έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα πάνω από την περιοχή Δάφνης...














Το βίντεο δεν είναι και πολύ καθαρό μια και πιθανόν τραβήχτηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου.  

Όπως διαβάσαμε στην περιγραφή που δίνει ο χειριστής, στα 02:41 και 13:43 του βίντεο θα δείτε φωτογραφία των αντικειμένων που έγινε με φακό νυχτερινής λήψης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.


3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΓΑΜΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

Το ακόλουθο ερασιτεχνικό βίντεο, κατέγραψε τουρίστας επισκεπτόμενος το Λονδίνο, όταν  αντιλήφθηκε κάτι πάνω απ'το Μπιγκ Μπεν.  Στην αρχή νόμιζε πως ήταν αλεξιπτωτιστής, μα αργότερα  κατάλαβε πως ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί.  Το παρακολούθησε 30λεπτά και λόγω αποχώρησης του γκρουπ (!!!) αποφάσισε να εγκαταλείψει την κινηματογράφιση..
Στην ιστοσελίδα του στο youtube ζητά και ο ίδιος πληροφορίες για το τι μπορεί να είναι ψάχνοντας για επιστημονική απάντηση.


Μας φαίνεται απίστευτο πως στο παρακάτω βίντεο το άγνωστο αντικείμενο μοιάζει να είναι κάτι σαν ζωντανός οργανισμός και εκτός από αυτό στην αρχή του βίντεο υπάρχει και ένα ακόμα άγνωστο σφαιρικό αντικείμενο πάνω και αριστερά του.
Παρατηρείστε επίσης πως φαίνεται να λάμπει  γύρω απ'το κυρίως σώμα δείχνοντας την παρουσία αύρας (;) ασπίδας (;).


Σημείωση:  Προτείνουμε να ανεβάσετε την ανάλυση του βίντεο σε 720p για βέλτιστη εικόνα.



ΠΗΓΗ