https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, February 16, 2011

Νεύρα, ένταση και επεισόδια στις Σάπες

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε ο επαναληπτικός ημιτελικός μεταξύ των Σαπών και του Κόσμιου, που έληξε 3-0 (πρώτο ματς 2-2).
Συγκεκριμένα, στην ανάπαυλα της συνάντησης έγινε επεισόδιο μεταξύ ποδοσφαιριστών των φιλοξενουμένων και παραγόντων των γηπεδούχων.


Στο πανδαιμόνιο που ακολούθησε, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων, Κοτσαμπάσης, χτύπησε τον πρόεδρο των Σαπών, Χρήστο Μαυρόπουλο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Ζάχος του Κοσμίου, που συμμετείχε επίσης στα επεισόδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαυρόπουλος πήγε στο νοσοκομείο με έντονες ζαλάδες, αλλά τελικά βγήκε. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί μήνυση. Το παιχνίδι από μόνο του ήταν νευρικό, η ένταση επικρατούσε και οι Σάπες προηγήθηκαν στο ημίχρονο 1-0, με γκολ του Παναούλη. Στην επανάληψη οι Αμέτ Ερκάν και Αρδάλης πέτυχαν το 3-0. Διαιτητής: Παπαγγέλης. Στον άλλο ημιτελικό, η Δόξα Σώστη κέρδισε 4-2 τα Αρριανά (πρώτο ματς 1-2 υπέρ του Σώστη). Σκόρερ: 44΄, 61΄, 85΄Αμέτ Σιαμπάν, 82' Μεχμέτ Μπουλέντ / 40' Μεμέτ Εμρέ, 47΄ φάουλ Κιουτσούκ Αμέτ. Διαιτητής: Κουμπαράκης. Έτσι, στον τελικό θα παίξουν  Σάπες-Σώστης.