https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, November 15, 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΣΥΓΚΑΛΩΝΤΑΣ "ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"!

Αφιερωμένο στα παπαγαλάκια που πανηγύριζαν επειδή τάχα ο γιος της Μάργκαρετ...έφυγε!

Καλά, τα κορόιδα από κάτω νομίζουν ότι έφυγα;
Οι συνήθειες του πρωθυπουργού δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν. Έτσι, σήμερα στις 5.30μμ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί σύσκεψη υπουργών και αναπληρωτών, κάτι σαν το παλιό άτυπο υπουργικό, ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου. Η είδηση αιφνιδίασε το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο δε διαθέτει ακόμη κυβερνητικό εκπρόσωπο και γραφείο Τύπου, αλλά και τα μέλη της κυβέρνησης. "Ο πρόεδρος θα δώσει κατευθύνσεις" έλεγαν απλά οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ!

Τι είδους...κατευθύνσεις θα δώσει το "παιδί";

Και με ποιο δικαίωμα συγκαλεί Υπουργικό Συμβούλιο, αφου "έφυγε";

Όταν εμείς γράφαμε πως ο Γιωργάκης παραμένει ακλόνητος στη θέση του, κάποιοι μας θεωρούσαν γραφικούς: Ας τα λουστούν τώρα!

Φυσικά, ο ανύπαρκτος Παπαδήμος δεν πρόκειται να αντιδράσει στην πρωτοφανή αυτή κίνηση, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ!

Ούτε και θα αντιδράσει κανείς από την ψευτοκυβέρνηση, αφού ΟΛΟΙ είτε ανήκουν στο Πασοκ είτε είναι τσανκογλείφτες της εξουσίας και προδότες!

Άντε λοιπόν υπερπατριώτες..."σώστε" μας, με τον Γιωργάκη "αναπληρωτή" πρωθυπουργό!
 http://hellas-orthodoxy