https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, October 18, 2011

Μετά την προσθετική με σιλικόνη, φτάσαμε στον κόλπο που ξεσηκώνει...





H Χειρουργική επέμβαση με σκοπό τον καλοπισμό του γυναικείου κόλπου αποτελεί μια από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ...

στην Αμερική: σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, το 2009, γυναίκες καταναλωτές δαπάνησαν περίπου 6,8 εκατ. δολάρια σε αυτές τις διαδικασίες (ο αριθμός αυτός μετρά μόνο τους πλαστικούς χειρουργούς, όχι τους γυναικολόγους).

Η δημοτικότητά της συγκεκριμένης επέμβασης αυξάνεται αρκετά και στο Ηνωμένο Βασίλειο - το 2008, το NHS πραγματοποίησε 1118 εγχειρήσεις, 70% άνοδος έναντι του προηγούμενου έτους. Τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το τρέχον έτος δείχνουν ότι η Harley Medical Group (εταιρεία πλαστικής χειρουργικής) έλαβε περισσότερες από 5.000 ερωτήσεις σχετικά με τον καλοπισμό του κόλπου. Το 65% των ερωτήσεων ήταν σχετικό με τη μείωση των χειλέων, ενώ το υπόλοιπο με την σύσφιξη και την αναμόρφωση.

Η αιδοιοπλαστική, όπως ονοµάζονται περιληπτικά οι επεµβάσεις που γίνονται στην περιοχή του αιδοίου ώστε να έχει αισθητικά καλύτερη εικόνα, γίνεται χειρουργικά και απαιτεί αναισθησία. Εποµένως, κίνδυνοι µπορεί να προκύψουν από επιπλοκές κατά την αναισθησία ή τυχόν αλλεργική αντίδραση στα φάρµακα που χρησιµοποιούνται κατά την επέµβαση. Επίσης, είναι πιθανόν το τραύµα να επιµολυνθεί και να διασπαστεί, οπότε ούτε το τελικό αισθητικό αποτέλεσµα δεν θα είναι καλό.

Η πλαστική του αιδοίου µπορεί να συνδυαστεί, ιδιαίτερα σε γυναίκες µεγάλης ηλικίας, µε πλαστική του κόλπου αν υπάρχει χαλάρωση του κολπικού τοιχώµατος ή ακόµη και αν υπάρχει πρόπτωση της µήτρας και του κόλπου.

Η πλαστική του κόλπου ωστόσο δεν αποτελεί τόσο διαδικασία καλλωπισµού όσο αναγκαία –σε ορισµένες περιπτώσεις– επέµβαση λόγω παθολογικών αιτίων.
http://www.xlapatsa.gr/2011/10/blog-post_9635.html