https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, September 18, 2011

Όργια στη Μύκονο με άρωμα X-Factor



Όταν η ελληνικής καταγωγής κριτής Tulisa Contostavlos αποφάσισε να πάρει μαζί της τους διαγωνιζόμενους σε ένα ταξίδι στο κυκλαδίτικο νησί, να τους γνωρίσει τις ομορφιές της πατρίδας της και να κάνουν εδώ τις πρόβες τους για το δημοφιλές σόου δεν πίστευε ότι μπορούσαν να συμβούν τέτοια πράγματα.

Η 23χρονη καλλονή πήρε μαζί της περίπου 30 διαγωνιζόμενους, τους οποίους η κριτής προειδοποίησε πως... 
θα είναι πιο αυστηρή από ποτέ!

Επίσης τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να είναι κόσμιοι κατά την εκδρομή, να αποφεύγουν αλκοόλ και σεξ και να αφοσιωθούν στις πρόβες τους για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Ντέιλι Μέιλ, δύο ημέρες μετά την άφιξή τους στο νησί, η Tulisa πληροφορήθηκε ότι οι τραγουδιστές που πήρε μαζί της αποδείχτηκαν πολύ άτακτοι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Μυκόνου, τα γυρίσματα θα διαρκούσαν 4 ημέρες και γίνονται σε συγκρότημα με πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Λίγο το νησί, λίγο το αλκοόλ... και κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους το παρατράβηξαν. Οι παραγωγοί του σόου ανακάλυψαν ότι δύο κορίτσια από ένα γκρουπ κοιμήθηκαν με δύο αγόρια από ένα άλλο συγκρότημα, ενώ ακόμη δύο άλλοι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε ερωτικά παιχνίδια.

Η κριτής έγινε έξαλλη που οι νεαροί και οι νεαρές αντί να κάνουν πρόβες, έκαναν άλλα πράγματα και αποφάσισε να δείξει το πιο σκληρό πρόσωπό της αποβάλλοντάς τους.

news247.gr