https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, September 17, 2011

ΙΤΑΛΙΑ: Η κεντροαριστερή δημοτική αρχή κατήργησε το έθιμο του λουκάνικου σε τοπική εορτή, χάριν του ραμαζανιού!


Αύγουστος 2011, Novara, Ιταλία: Κατά το πρώτο έτος μετά τη νίκη της κεντρο-αριστεράς στις τοπικές εκλογές, οι τοπικοί πολιτικοί άρχοντες αποφάσισαν να απαγορεύσουν το παραδοσιακό barbeceue της καθολικής εορτής της Ημέρας της Ανάληψης - στην οποία


απαραίτητα εδώ και δεκαετίες είναι τα παραδοσιακά ‘Crostine’ και ‘Salamelle’ (ειδικά ιταλικά λουκάνικα). Ο λόγος ήταν ότι η ημέρα της Αναλήψεως έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού. Για να μην «προσβληθεί» λοιπόν, η μουσουλμανική μειονότητα, η οποία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με την παρουσία πολλών μουσουλμάνων μεταναστών, η τοπική δημοτική αρχή αποφάσισε να σερβίρει μόνο καρπούζι, αντί για το παραδοσιακό barbeceue αλλαντικών.
Περιέργως, κανένα (κεντρο)αριστερό μυαλό μέσα στον ‘πολιτικά ορθό’ του οίστρο, δεν σκέφτηκε ότι κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, οι Μουσουλμάνοι δεν μπορούν να φάνε κάτι πριν το ηλιοβασίλεμα - ούτε καν και καρπούζι!
Αυτό που αποκτά ενδιαφέρον όσον αφορά τις γνωστές όψιμες «αριστερές» ευαισθησίες, είναι ότι η μουσουλμανική μειονότητα ποτέ δεν το ζήτησε αυτό…
Βέβαια, για να είναι πλήρης η ‘ευαισθησία’ τους, θα πρέπει να αποφασίσουν κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού, να παραμείνουν κλειστά όλα τα φαγάδικα της πόλης, και να ελέγχουν τα φορέματα των γυναικών, γιατί αν δεν είναι σεμνά θα πρέπει οι κυρίες να τιμωρούνται και να απομακρύνονται από τους δρόμους και τα πάρκα.
Το πρόβλημα με τους ιεροεξεταστές της ‘πολιτικής ορθότητας’, είναι ότι πάντα θα δώσουν προτεραιότητα στα πραγματικά ή υποτιθέμενα δικαιώματα των μειονοτήτων εις βάρος των δικαιωμάτων των πλειοψηφιών, που προσβάλλονται και υποτιμούνται. Έτσι η επιθυμία της Καθολικής πλειοψηφίας να διατηρήσει την μακρόχρονη πολιτιστική και θρησκευτική της παράδοση δεν γίνεται σεβαστή.
Με την πολιτική αυτή συνήθως, αντί οι κίνδυνοι από τις συγκρούσεις μεταξύ των διαφόρων εθνοτήτων, να μειώνονται, αυξάνονται. Και όταν η φαντασιακή πολυπολιτισμική κοινωνία καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, και η πολυδιαφημιζόμενη ‘ενσωμάτωση’ πάει περίπατο, η ελιτίστικη νεοταξική ‘αριστερά’, έχει ήδη έτοιμη τη ‘μάνικα’ για να αναχαιτίσει την τοπική οργή: «ρατσιστές» και «ξενοφοβικοί».
Τουλάχιστον, μπορούν να ελπίζουν στην ψήφο των διασωθέντων λουκάνικων…
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή