https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, September 16, 2011

Έρευνα αποκαλύπτει τις σπάνιες αλλά πικάντικες ερωτικές περιπτύξεις τους

Το προτιμούν... σε δημόσιους χώρους οι Βρετανοί

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστοί για το έντονο ταμπεραμέντο τους ή για την θερμή ερωτική τους ζωή, όμως πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι οι Βρετανοί…. έχουν κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Συγκεκριμένα, οι μισοί περίπου από τους 2.124 ερωτηθέντες υποστήριξαν ότι προτιμούν να απολαμβάνουν τις ερωτικές στιγμές τους δημοσίως ενώ το 45% εξ αυτών παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί διάφορα εργαλεία - παιχνίδια κατά την συναίρεση.

Παράλληλα, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες τόνισαν ότι έχουν παρακολουθήσει ταινίες ερωτικού περιεχομένου με το σύντροφός τους ενώ το 18% των γυναικών και το 9% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι έχουν φορέσει μεταμφίεση για να εκπληρώσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις του παρτενέρ τους.

Όταν, όμως, ρωτήθηκαν για τη συχνότητα που έρχονται σε ερωτική επαφή τα αποτελέσματα ήταν μάλλον απογοητευτικά καθώς το 1/3 υποστήριξε ότι μπορεί να περάσει και μήνας χωρίς να έρθουν σε επαφή. Παράλληλα, το 11% υποστήριξε ότι κάνει έρωτα μία φορά το μήνα ενώ  το 17% είπε ότι κάνει δύο με τρεις φορές το μήνα.