https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, June 12, 2011

«Ο κανίβαλος που έφαγε τον αδερφό μου θα αφεθεί ελεύθερος»

Η δραματική ιστορία της γυναίκας από το Ρόουντ Άιλαντ

Η γυναίκα της οποίας ο αδερφός έπεσε θύμα κανίβαλου που διαμέλισε το πτώμα του και στη συνέχεια το έφαγε, μίλησε για τον εφιάλτη που ζει, καθώς ο δράστης αναμένεται να απελευθερωθεί από τη φυλακή και να κυκλοφορήσει ξανά στους δρόμους του Ρόουντ Άιλαντ.

Η Ράβεν Ομπίν ήταν μόλις δέκα ετών όταν ο κατά πέντε χρόνια μικρότερος αδερφός της εξαφανίστηκε το 1975. Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ χρόνια από το συμβάν για να ανακαλύψει η οικογένεια την αλήθεια γύρω από το τι πραγματικά συνέβη.

Με αφορμή την επικείμενη απελευθέρωση του κανίβαλου Μάικλ Γούντμανσι, η Ράβεν Ομπίν ξαναζεί τις εικόνες της παιδικής της ηλικίας.

«Ο Μάικλ διαμέλισε το πτώμα του αδερφού μου και το έφαγε σαν να ήταν ζώο. Όχι, ήταν χειρότερος από ζώο. Τουλάχιστον τα ζώα σκοτώνουν για να ικανοποιήσουν την ανάγκη της πείνας. Ο Μάικλ σκότωσε για πλάκα» δηλώνει η 47 ετών σήμερα Ράβεν στην εφημερίδα «Daily Mail».

«Ήταν πραγματικά μια τρέλα. Είναι αδύνατον να εξηγήσω πως το έκανε αυτό στην οικογένεια μου. Μας διέλυσε. Ο πατέρα μου έγινε αλκοολικός και η μητέρα μου έπαθε κατάθλιψη».

Ο Γούντμανσι που είναι σήμερα 52 ετών θα αφεθεί ελεύθερος δώδεκα χρόνια νωρίτερα από ό,τι είχε σχεδιαστεί αρχικά, λόγω καλής διαγωγής. Ωστόσο αυτό είναι κάτι αδιανόητο για την οικογένεια που έχασε το γιο της.

Ο πατέρας του αγοριού μάλιστα έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι αν ποτέ συναντήσει το δράστη, θα τον σκοτώσει.




Η Ράβεν Ομπίν με τη φωτογραφία του αδερφού της



Ο άτυχος Τζέισον Φόρμαν που έπεσε θύμα του κανίβαλου



Ο κανίβαλος Μάικλ Γούντμανσι που διαμέλισε και έφαγε το πτώμα του μικρού Τζέισον