https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, May 19, 2011

Αναβολή για Εθνικό και Ιωνικό


Tα πλέι άουτ δεν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι να εκδοθεί η απόφαση

Παράταση στην αγωνία.! Οι υποθέσεις των πλαστών δελτίων του Εθνικού και του Ιωνικού πήραν αναβολή για τις 26 Μαΐου, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το πρωί της Πέμπτης έκρινε πως το κατηγορητήριο ήταν ελλιπές, καθώς δεν αναφερόταν το άρθρο 20 που αναφέρεται στη συγκεκριμένη παράβαση. Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία και τουλάχιστον τα πλέι άουτ δεν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι να εκδοθεί η απόφαση.

Την ΠΑΕ Εθνικός εκπροσώπησε ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου ενώ παρόντες στη διαδικασία ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα (που έκανε ένσταση κατά Εθνικού και Ιωνικού για πλαστές φορολογικές ενημερότητες), Νίκος Σαλευρής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας (που έκανε ένσταση κατά του Εθνικού θεωρώντας πως δεν έπρεπε να οριστεί το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα επειδή δεν είχε καταβληθεί το πρόστιμο των 50.000 ευρώ που επιβλήθηκε μετά την ανάκληση των δελτίων), Σωτήρης Αντωνίου. Την ΠΑΕ Ιωνικός εκπροσώπησε ο πρόεδρος Κώστας Χαραλαμπίδης, που με τους Νικαιώτες να έχουν κάνει ένσταση κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας αναφέροντας πως δεν έπρεπε να διεξαχθεί το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες με τη φορολογική της ενημερότητα.

Πηγή: sport-fm.gr