https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, May 20, 2011

Με 42 συμμετοχές τα ράλι Ακρόπολις



Με 42 τελικά πληρώματα θα διεξαχθεί το φετινό ράλι Ακρόπολις, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα, η οργανωτική επιτροπή του εθνικού μας αγώνα. 

Το παρών θα δώσουν οι πρωτοπόροι στην κατάταξη Loeb-Elena με Citroen DS3 WRC αλλα και οι ομόσταυλοί τους Ogier-Ingrassia που θα βρεθούν για πρώτη φορά σαν εργοστασιακό πλήρωμα στο ράλι Ακρόπολις. Οι Hirvonen-Lehtinen και Latvala-Anttila, με τα εργοστασιακά Ford Fiesta RS WRC αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να συνεχίσουν την καλή παράδοση της Ford επί ελληνικού εδάφους, η οποία με τις επικρατήσεις της στο συγκεκριμένο αγώνα κατέχει και το απόλυτο ρεκόρ, με 13 νίκες σε έναν αγώνα Στη λίστα συμμετοχών βρίσκεται ένας από τους πιο αγαπητούς οδηγούς στους Έλληνες φιλάθλους, ο Petter Solberg που θα λάβει μέρος με Citroen DS3 WRC, ενώ με ίδιο αυτοκίνητο θα τρέξει για πρώτη φορά ο Kimi Raikonen.

Οι Έλληνες οδηγοίΑπό την πλευρά των Ελλήνων θα συμμετάσχουν οι, Αθανασούλας, Ψύλλος, Χαλιβελάκης, Ζούνης, «Terasino», Κωνσταντάκος, Καλτσούνης και Μοσχόπουλος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο Αθανασούλας θα τρέξει με Ford Fiesta RS WRC. Αναλυτικά οι συμμετοχές του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του ράλι Ακρόπολις.