https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, May 23, 2011

Στον εισαγγελέα 25 πρόεδροι ομάδων

Για τη λίστα ύποπτων αγώνων της UEFA

Στην Εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος, όπου και θα καταθέσουν ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα, αναμένεται να κληθούν εντός του Ιουνίου, όχι ένας και δυο, αλλά 25(!) πρόεδροι ομάδων όλων των κατηγοριών, με αφορμή την υπόθεση των –κατά την UEFA- ύποπτων αγώνων. Οι 7 από αυτούς, είναι πρόεδροι ομάδων της Σούπερ Λίγκας!

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Δίκη» του Blue Sky τη Δευτέρα το βράδυ και σύμφωνα πάντα με δικαστικές πηγές, 25 πρόεδροι ομάδων θα κληθούν εντός του Ιουνίου από την Εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος, προκειμένου να καταθέσουν ως ύποπτοι για τρία αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα: Στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για «αφεντικά» 7 ομάδων της Σούπερ Λίγκας, 12 της Β’ Εθνικής, 2 της Γ’ Εθνικής και 4 της Δ’ Εθνικής (που στο διάστημα 2008-2011 βρέθηκαν στις επαγγελματικές κατηγορίες).

πηγή: sportfm