https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, April 07, 2011

Απαγορευτικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τραγούδια της Shakira!

Απαγορευτικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τραγούδια της Shakira! (video)
Εμπάργκο στη Shakira κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης μπήκε απαγόρευση στα τραγούδια της Κολομβιανής σταρ. Aπαγόρευσαν να ακούγεται τραγούδι της Κολομβιανής σταρ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ανάμεσά τους και το τραγούδι ύμνος του προηγούμενου Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής «Waka Waka». Οι λόγοι που οδήγησαν τη «Βασίλισσα» σε αυτή την απόφαση μοιάζουν απλές δικαιολογίες και οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν…



Σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, τα τραγούδια της Shakira είναι χιλιοπαιγμένα και έχουν κουράσει το κοινό. Όμως δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι έχουν πλέον επιβεβαιωθεί οι φήμες που ήθελαν την Shakira να είναι ζευγάρι με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Gerard Pique. Μάλιστα πρόσφατα έκανε το γύρο του κόσμου φωτογραφία με το φιλί που επιβεβαίωσε τη σχέση τους.
Ειδικά το τραγούδι της «Waka Waka» (επίσημο τραγούδι του τελευταίου Μουντιάλ όπου κέρδισε η Ισπανία) ήταν από τα αγαπημένα της Ρεάλ Μαδρίτης και παίζονταν στο ημίχρονο των αγώνων. Στο video clip όμως εμφανίζονται τα αστέρια της Μπαρτσελόνα Messi και Pique , κάτι που κάνει τους υπεύθυνους της ομάδας να θεωρούν πως το συγκεκριμένο τραγούδι προωθεί την «Μπάρτσα».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Shakira στο παρελθόν (το 2005) είχε δηλώσει ανοιχτά οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα είχε λάβει από τον πρόεδρο της ομάδας Florentino Perez μια φανέλα με τον αριθμό 5 και το όνομά της.
Όπως όλα δείχνουν, η όμορφη τραγουδίστρια δεν πρέπει να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός, καθώς είναι πολύ απασχολημένη με το νέο της αγαπημένο για να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Μάλιστα, μόλις πριν δυο ημέρες έγραψε για εκείνον στο Twitter της «είσαι η λιακάδα μου»!