https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, February 02, 2011

Στην Εσθονία για την νίκη η ΕΑΠ

Ακόμα ένα πολύωρο ταξίδι αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει φέτος η ΕΑΠ, που από το απόγευμα της Τετάρτης (3/2) βρίσκεται στην Εσθονία, για να αντιμετωπίσει την Σέλβερ Ταλίν, για την φάση των 8 του Challenge Cup, την Πέμπτη (4/2, 19:45). Μετά τα διπλά παιχνίδια με την φινλανδική Σαν Ουλού και την ρουμάνικη Ουνιρέα Ντεζ, η πατρινή ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει τους εσθονούς, τους οποίους είχε αποκλείσει στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης ο Αρης.



Η ΕΑΠ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Εσθονίας χωρίς τους νεοαποκτηθέντες ξένους της, καθώς και τον Σικέιρα, ο οποίος είναι τραυματίας. Οι παίκτες του Γιώργου Χριστόπουλου θα κάνουν το πρωί της Πέμπτης μια χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας και εκεί θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές, προκειμένου να φύγουν από την Εσθνία με την νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης για τους 4 της διοργάνωσης.
"Να πάρουμε την νίκη"
Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ΕΑΠ Λουξ από την Αθήνα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: "Είναι μια ακόμα δύσκολη αποστολή που έχουμε στην Ευρώπη. Δεν θα σταθώ ούτε στην κόπωση από το ταξίδι, ούτε στις απουσίες λογω τραυματισμού αλλά σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Ταλίν.
Παρόλα αυτά, ο στόχος της ΕΑΠ Λουξ είναι παρά τις δυσκολίες να δείξει το καλό της πρόσωπο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=86125#ixzz1CrZmGvh0