https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, January 20, 2011

AMERO-ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ


Amero!Το νέο νόμισμα που θα αντικαταστήση το δολλαριο πιθανότατα το 2011.Οι χώρες που θα έχουν αυτο το νόμισμα,θα ειναι,οι ΗΠΑ,ΜΕΞΙΚΟ,ΚΑΝΑΔΑΣ,και όλα τα κράτη που θα είναι μέλοι στην ¨΄union of north america"Ένωση που ύπαρχει απο το 2005.Ένα μυστικό, ο κώδικας του οποίου ήταν γνωστός μόνο σε λίγους... Εκείνους που γνώριζαν πως κάτι έρχεται σχεδόν από τα τέλη του 2005, όπου άρχισε να γίνεται συζήτηση για πρώτη φορά για την οικονομική ύφεση-την οποία πεισματικά αρνούταν μέχρι πρότινος ο οικτρά απελθών αποτυχημένος για την διεθνή πολιτική κοινότητα, αλλά εν πολλοίς πετυχημένος για αυτούς που ήξεραν το «μυστικό», αμερικανός πρόεδρος G.Bush. Αυτή η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ήταν απλά αποτέλεσμα της αποτυχίας του υπερκορεσμένου φιλελεύθερου οικονομικό πολιτικού συστήματος που εγκαθίδρυσε ο βασιλιάς και μεγάλος πρωταγωνιστής, το αμερικάνικο δολάριο, αλλά μια μάλλον πολύ καλά στημένη επιχείρηση που θα μοιάζει ως αναγκαία και επιβεβλημένη λύση, η μετάβαση στην νέα πραγματικότητα. Η μετάβαση στο νέο παγκόσμιο νόμισμα... Η μόνη λύση έμοιαζε για πολλούς που γνώριζαν -ίσως γιατί έτσι είχε σχεδιαστεί - είναι η μετάβαση σε ένα νέο ισχυρότερο, σχεδόν διπλής αξίας νόμισμα του σημερινού δολαρίου! Ο τοκετός αυτής της γέννας δεν μπορούσε να είναι χωρίς τις απαραίτητες ωδύνες. Κάθε τοκετός έχει τις δικές του ωδύνες... Το νέο παγκόσμιο νόμισμα που ίσως και εντός της προσεχούς διετίας να ανακοινωθεί, αν όχι νωρίτερα, είναι πλέον, όπως θα δείτε και θα διαπιστώσετε, καθοδόν... Στόχος είναι καταρχήν η αντιμετώπιση του euro, το οποίο παραμένει το πλέον σκληρό νόμισμα έναντι του δολαρίου. Έτσι από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 που ο πατέρας G. Bush κυβερνούσε, ξεκίνησε το διαμοίρασμα του πλούτου στον πλανήτη κυρίως στις αραβικές πλουτοπαραγωγικές πηγές με τον πρώτο πόλεμο στον περισκό πόλεμο.
Η δεύτερη φάση της επιχείρησης αποπροσανατολισμού της διεθνούς κοινής γνώμης συνεχίστηκε από τον αμερικανό πρόεδρο B. Clinton. Αυτή την φορά μετατοπίζοντας το κέντρο ενδιαφέροντος και πολιτικό στρατιωτικών επιχειρήσεων στα εύφλεκτα και πολιτικό-θρησκευτικά Βαλκάνια με τον παράλληλο διαμερισμό και καταμερισμό δυνάμεων. Προάγγελος και «μάντης» όσων έμελε να γίνουν ο Σάμιουελ Χάντικτον με το βιβλίο του η «σύγκρουση των πολιτισμών» που σχεδόν προανήγγειλε όσα θα γίνονταν με το τέλος του 20ουου αιώνα...Δεν είναι τυχαία η «εκλογή» του Barack Obama... Eχει άμεσα σχέση με όσα θα γίνουν στο διεθνές προσκήνιο και κυρίως στο εσωτερικό της τελευταίας υπερδύναμης του 20ου αιώνα. Κυρίως όμως αυτή η «εκλογή» του 44ου και πρώτου αφροαμερικανού προέδρου των ΗΠΑ έχει σχέση άμεση με όσα έρχονται... Επαναστάσεις και αίμα που έρχεται. Για αυτό και προετοιμάζονται... Φτιάχνουν μυστικές εκθέσεις και οργανώνουν την εσωτερική αυτοάμυνα τους όπως έχουμε αποκαλύψει.