https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, December 30, 2010

Στα 94 του έγινε πατέρας!

Στα 94 χρόνια του έγινε πατέρας και θεωρείται ο γηραιότερος «νέος» πατέρας στον κόσμο. Ο Ινδός αγρότης Raghav Ramajit ανακοίνωσε ότι είναι «περήφανος πατέρας" του Karamjit, ένα μωρό που γεννήθηκε πριν από ένα μήνα σε κυβερνητικό νοσοκομείο.
Ο Raghav δεν είχε παιδιά από την πρώτη σύζυγό του που πέθανε πρόσφατα και ζει με τη σύζυγό του Shakuntala εδώ και 15 χρόνια στην Kharkhoda, 40 χιλιόμετρα μακριά από το Νέο Δελχί.
Ο πρώην παλαιστής, Ramajit πιστεύει ακράδαντα ότι η υγεία του που θα τον κρατήσει εδώ και πολλά χρόνια, για να δούμε του σύντομα να μεγαλώσουν: "θα πεθάνω μόνο εάν ένα μαύρο φίδι δαγκώνει εμένα και αυτό είναι πολύ απίθανο. Επίσκεψη μου μετά από δέκα χρόνια και θα με βρείτε στην ίδια εμφάνιση. Καθημερινή διατροφή μου αποτελείται από τρία λίτρα γάλακτος, μισό κιλό αμύγδαλα και μισό κιλό ghee [αποσαφηνιστεί το βούτυρο]. "

Ο κ. Raghav ισχυρίζεται πράγματι είναι άνω των 100 ετών, αλλά κρατική σύνταξη αρχείων είναι "μόνο" 94. Ακόμα, οι γιατροί λένε ότι, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί, έχοντας ένα μωρό σε αυτήν την ηλικία είναι ένα πολύ μακρινό ενδεχόμενο.

Ο πρώην κάτοχος του ρεκόρ ήταν επίσης μια ινδική άντρας, Nanu Ram Jogi, ο οποίος έγινε πατέρας για τον 21ο του σύντομα σε ηλικία 90 ετών το 2007