https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, July 25, 2012

Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς η Βούλα Παπαχρήστου

Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς η Βούλα Παπαχρήστου

Παρά τη δημόσια συγγνώμη της Βούλας Παπαχρήστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να τη θέσει εκτός ελληνικής αποστολής, λόγω του ρατσιστικού σχολίου της στο Τwitter.Η ανακοίνωση της ΕΟΕ έχει ως εξής:
"Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου".
H αθλήτρια, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της, μιλώντας στο Novafm δήλωσε: "Μου κόπηκαν τα πόδια μόλις το είδα. Ζητώ συγνώμη από όλους τους φίλους μου και τους συναθλητές μου αν ντρόπιασα την Εθνική ομάδα του στίβου. Αλλά και από τους ανθρώπους και τις εταιρίες που με στηρίζουν. Το όνειρό μου ήταν αυτοί οι αγώνες. Ολα αυτά τα χρόνια προσπαθώ για τις συγκεκριμένες τρεις ημέρες, είναι δυνατόν να μην σέβομαι τις Ολυμπιακές αξίες και να θέλω να προσβάλλω αυτά τα ιδεώδη;"



Περισσότερα: Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς η Βούλα Παπαχρήστου | E-Radio.gr Blog