https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, December 02, 2011

Ψευτοπλαστικός χειρουργός του έβαλε τσιμέντο στα μάγουλα [βίντεο]


Ψευτοπλαστικός χειρουργός του έβαλε τσιμέντο στα μάγουλα [βίντεο]
O Αμερικανός τρανσέξουαλ Ραζί Νάρινσινγχ ισχυρίζεται ότι υπέστη σοβαρότατες παραμορφώσεις στο πρόσωπό του μετά από επέμβαση από ψευτογιατρό.

Ο Ραζί είπε σε γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο ότι απευθύνθηκε στον επίσης τρανσέξουαλ ψευτογιατρό Ονίλ Ρον Μόρις για να του φτιάξει τα μάγουλα προκειμένου να μοιάσει περισσότερο το πρόσωπό του με γυναίκας. Ο ίδιος παραδέχεται πως επέλεξε τον Μορίς γιατί δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει κανονικό γιατρό, όμως ποτέ δεν φαντάζονταν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν τόσο τρομακτικό. Μάλιστα ο Ραζί ισχυρίζεται ότι το πρόσωπό του ήταν ακόμα χειρότερο από αυτό που φαίνεται στο βίντεο καθώς επεβλήθη και σε άλλη επέμβαση για να διορθώσει όσο μπορούσε το πρόσωπό του μετά το νυστέρι του Μορίς.
Ο Μορίς κατηγορήθηκε και πρόσφατα πως έβαλε τσιμέντο και στα οπίσθια μιας γυναίκας, ενώ και στην περίπτωση του 48χρονου Ραζί ο σφαγέας Μορίς χρησιμοποίησε στα μάγουλα και πάλι τσιμέντο και αφρό πολυουρεθάνης.