https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, December 02, 2011

Πήγαν να κλέψουν πετρέλαιο με μηχάνημα οξυγονοκόλλησης!


Αγρίνιο, Άη- Βασιλικάτα, αστυνομία, Ελλάδα, κλέφτες, κλοπή, παιδικός σταθμός, πε
Να κλέψουν το πετρέλαιο που πριν από λίγες ώρες είχε βάλει ο παιδικός σταθμός στα Άη-Βασιλικάτα κοντά στο Αγρίνιο, πήγαν πλιατσικολόγοι, προσπαθώντας να επιτύχουν τον σκοπό τους με μία συσκευή οξυγονοκόλλησης!
Η προσπάθειά τους διεκόπη από γείτονες που τους αντελήφθησαν
, και βλέποντας σπίθες μέσα στην νύχτα, κάλεσαν τόσο την αστυνομία όσο και την πυροσβεστική, υπό τον φόβο κάποιας φωτιάς.
Σε πολύ σύντομο χρόνο έφτασαν Πυροσβεστική και Αστυνομία στην περιοχή και σύμφωνα με μαρτυρίες οι «ποντικοί» εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν. Όμως δεν έμελλε να είναι αυτό το τέλος της προσπάθειάς τους.
Αμέσως μόλις αποχώρησαν οι αστυνομικές αρχές και η πυροσβεστική από την περιοχή οι επίδοξοι δράστες επανήλθαν και προσπάθησαν να παραβιάσουν ένα λουκέτο από άλλη είσοδο του παιδικού σταθμού χωρίς το οξυγόνο κάτι που μάλλον τους έκανε να αποτύχουν. Αφού δεν τα κατάφεραν, λοιπόν, αποχώρησαν.
Οι πληροφορίες του agrinionews.gr λένε ότι το περιστατικό δεν έκανε καμιά εντύπωση στους κατοίκους που έχουν μάθει να ζουν με αυτά τα περιστατικά. Η ευρύτερη περιοχή μετά από ένα διάστημα σχετικής ησυχίας έχει αρχίσει να ανακτά τους παλιούς...γνωστούς ρυθμούς της ενώ κάποια μέρη που είχαν αποκατασταθεί έχουν ξαναπάρει τη γνωστή ρυπαρή τους όψη.