https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, November 04, 2011

Δεν υπάρχουν πλέον ευθύνες για το παλαιοκομματικό σύστημα!


Οι ευθύνες ανήκουν πλέον στον καθέναν απο εμάς, που δεν μας αντιπροσωπεύει στην εξουσία το παλαιοκομματικό σύστημα.

Αυτο το σύστημα που δρά αυτόβουλα, αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά παρεκτρέποντας επικίνδυνα την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας.

Η δίψα τους για εξουσία, τους έφερε αντιμέτωπους με την προδοσία η μή ενός ολόκληρού έθνους και....
αυτοί μέχρι και αυτή την στιγμή επιλέγουν το πρώτο.

Όλα στημένα, άριστα σκηνοθετημένα με έναν και μοναδικό σκοπό.

Την εξυπηρέτηση των αφεντικών τους και την εφαρμογή των σχεδίων τους με ανταμοιβή μια καρέκλα!

Προσωπικά πιστεύω πως ο Παπανδρέου μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου της 26ης Οκτωβρίου, επέστρεφε στην Ελλάδα αποφασισμένος να συνεργαστεί με τον Σαμαρά κατόπιν των συστάσεων που του έγιναν.

Είναι ξεκάθαρο και απο τις δηλώσεις των ευρωπαίων ηγετών με πιο χαρακτηριστική αυτή του Σαρκοζί που χρεώνει στην αντιπολίτευση τα εμποδια για την εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος διάσωσης. Σε αντίθεση με Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία όπου υπάρχει η σύνεση της αντιπολίτευσης.

http://www.youtube.com/watch?v=7DM1QqTH39A&feature=player_embedded

Πως θα κατάφερνε όμως ο Παπανδρέου κάτι τέτοιο την στιγμή που ο Ελληνικός λαός ξεχυλίζει απο αγανάκτηση κάθε μέρα όλο και περισσότερο για αυτόν και την κυβέρνηση του;

Πως θα μπορούσε να επιτευχθεί άμεσα και με ελάχιστες συνέπειες, πολιτικά και κοινωνικά, η πολυπόθητη συναίνεση που ζητάνε Μέρκελ και Σαρκοζί;

Απλά! Με ένα καλοστημένο θέατρο παραλόγου και ένα κάλπικο δημοψήφισμα! Τίποτα περισσότερο.

Τι πέτυχε κατ' αυτόν τον τρόπο ο Παπανδρέου; ,

Απέσπασε την προσοχή του κόσμου απο τα πραγματικά προβλήματα, πανικοβάλοντας τον παράλληλα μέσα απο τα χειραγωγημένα ΜΜΕ με σενάρια επι σεναρίων, καταστροφολογίες, απειλές με έξοδο απο την Ε.Ε. κοκ...καταλήγοντας στο ζητούμενο...την συναίνεση... το είπε και ο ίδιος ο Παπανδρέου: "Χρειάστηκε να απειλήσουμε με δημοψήφισμα για να δεχτεί τη συναίνεση ο κ. Σαμαράς"!

Απο την άλλη ο Σαμαράς ζητά το σχηματισμό προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης με αποκλειστική αρμοδιότητα την επικύρωση της δανειακής σύμβασης από την παρούσα Βουλή και την άμεση διεξαγωγή εκλογών.

Το πιστό σκυλάκι της λέσχης bilderberg δίνει την πολυπόθητη πόρτα εξόδου στον μεγαλύτερο προδότη του έθνους μας και παράλληλα αναλαμβάνει την τελική υλοποίηση των σχεδίων τους απο τον πρωθυπουργικό θώκο πλέον.

Δηλαδή οι δυο συμφοιτητές και μέλη της bilderberg ετοιμάζονται να συνεργαστούνε απο κοινού ώστε η Δανειακή Σύμβαση να περάσει είτε σε γαλάζιο είτε σε πράσινο είτε σε γαλαζοπράσινο φόντο και κατά πάσα πιθανότητα πριν τις εκλογές!

Μάλιστα το όλο σχέδιο όπως μας λέει ο Πάνος Καμμένος το επεξεργάστηκαν οι Γερμανοί, οι οποίοι μοιράζουν και υπουργεία σαν είναι η Ελλάδα κάποιο προτεκτοράτο της!

http://www.youtube.com/watch?v=R2k1bW-ZVjI&feature=player_embedded
ιδιαίτερη προσοχή απο το 2.38' και μετά


Αυτά που βιώνουμε όχι μόνο υπονομεύουν κάθε έννοια της λέξης Δημοκρατία αλλά αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο προς την ανεξαρτησία μας ως έθνος!

Πρέπει άμεσα να συστρατευτούμε όλοι για την διάσωση μας απο την υποδούλωση με μπροστάρηδες άτομα κοινής αποδοχής, απο όποιον χώρο και αν προέρχονται ώστε να προχωρήσουν στην δημιουργία πολιτικού φορέα, με μόνο σκοπό την παραίτηση της κυβέρνησης και την προκήρυξη εκλογών, χωρίς την συμμετοχή των υπαχόντων κομμάτων!

Και τα (6) έξι κόμματα της Βουλής είναι αισχρά και ανθελληνικά και πρέπει πάση θυσία να τα εξαφανίσει ο Ελληνικός λαός πριν τον εξαφανίσουνε αυτά!

Αν υπάρχει η παραμικρή αίσθηση ευθύνης πρέπει σήμερα όλοι να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα.

Τώρα είναι η ευκαιρία, όσοι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και αισθάνονται Έλληνες, να παραιτηθούν άμεσα και να ωθήσουν την ανθελληνική Κυβέρνηση στην πτώση. Άλλιως είναι συνένοχοί τους.

Άμεση προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη συντακτικής Βουλής για να τεθεί τέλος στην άθλια μεταπολίτευση με την ψήφιση νέου Συντάγματος, Έλεγχος των υπευθύνων, καταδίκη και δήμευση των περιουσιών τους δίνοντας ένα παγκόσμιο σύνθημα για αντεπίθεση στα σχέδια των κερδοσκόπων και των παγκοσμιοποιητών !
http://ksipnistere.blogspot.com