https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, October 20, 2011

Στη σέντρα έβγαλε τους Παπανδρέου και Βενιζέλο ο Χρυσοχοϊδης!

Σε σημερινή δήλωσή του ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε: «Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες σ’ αυτή τη λεπτή φάση των διαπραγματεύσεων”, εκθέτοντας ευθέως τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι δεν έχουν ενημερώσει τους ίδιους τους βουλευτές τους!

Κατά τη Λ.Συγγρού, η δήλωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι του ζήτησε “να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες” χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση για το τι θα ζητήσουμε ως χώρα, αφού ο Παπανδρέου δεν έχει ανοίξει σε κανέναν τα χαρτιά του, ενώ όπως διαφαίνεται Γερμανία και Γαλλία αποφασίζουν για την Ελλάδα ερήμην της.
Η δήλωση Μιχελάκη:
“Ο κ. Παπανδρέου ζητά στήριξη σε κάτι που δεν ξέρουμε. Δεν μας έχει δώσει – παρόλο που το ζητήσαμε επανειλημμένα – ούτε καν τις επιστολές που έστειλαν ο ίδιος και ο κ. Βενιζέλος στην Τρόικα. Ποιες δεσμεύσεις ανέλαβαν; Είναι δυνατό να συμφωνήσει κανείς με κάτι που δεν ξέρει; Είναι δυνατό να νομιμοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αυτά που δεν ξέρει; Είναι δυνατό να δεσμεύσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ολόκληρη τη χώρα στο λάθος και ενδεχομένως στις παρασκηνιακές δεσμεύσεις του κ. Παπανδρέου;”, κατέληξε ο κ.Μιχελάκης.
πηγη