https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, September 16, 2011

Οι πέντε πιο "hot" ιταλίδες

Οι 5 πιο hot ιταλίδες ηθοποιοί ενώνουν το ταλέντο τους και βγάζουν τις καλύτερες


Οι πέντε πιο "hot" ιταλίδες ηθοποιοί ενώνουν το ταλέντο τους, και βγάζουν τις καλύτερες "hot" φωτογραφίσεις για εμάς!
   

5. Μανουέλα Αρκούρι


Γεννήθηκε στις 8/1/1977, σούδασε στην Accademia d'Arte Drammatica στη Ρώμη, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα σοσιολογίας για τρία χρόνια. Από το 1990 μέχρι σήμερα έχει γυρίσει 28 ταινίες. Όσοι την πλησιάσετε να ξέρετε ότι έχει μαύρη ζώνη στο καράτε. 
4. Ελιζαμπέτα Κανάλις


Κατάγεται από την πόλη Σασάρι, στην τοπική ομάδα παίζει και ο Τσαλδάρης (!), άσχετο αλλά τόση γνώση μη πάει χαμένη... Είναι κρίμα! Εκτός από το ότι είναι σύντροφος του Κλούνεϊ,θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από μικρή έκανε ιππασία, ενώ θέλει κάποια στιγμή να ανοίξει τη δική της σχολή. Επίσης της αρέσει να κολυμπάει και να παίζει Kick boxing.
3. Αλίσα Μιλάνο 




Αν και βαδίζει στο 39ο έτος της ηλικίας της συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς. Έγινε γνωστή από τη σειρά "Who is the boss", ενώ με τα χρόνια έπαιξε στις επιτυχημένες χρονιές "Οι μάγισσες" και το "Melrose Place". 
2. Κατερίνα Μουρίνο



Κατάγεται από τη Σαρδινία. Από το 2001 μέχρι σήμερα έχει γυρίσει 14 ταινίες. Τελευταία είναι το Zen. 
1. Μόνικα Μπελούτσι 





Δεν χρειάζονται λόγια. Πολύ απλά είναι το τοπ sex symbol, ενώ την πορεία της στον χώρο του κινηματογράφου την ξέρουν και οι πέτρες. Μόνικα Μπελούτσι ήσουν,είσαι και θα είσαι μέσα στις καρδιές μας. Σε ευχαριστούμε..