https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJvaEY_xA9P4w0pNB4u5WjtbGLfKIv0q4VkXF1P3D3Z-L6z5RpOPg2k5XzZ4SW8aXYLTtz9rqwMWUqHMp2kOtrIZvazEt6GU_LEVqRI6bYPLCHJQvQuqv4RNRpbogTvDZFXkwOvP0NtRs/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, September 24, 2011

Bagels






ΖΥΜΗ
1 1 / 3 φλιτζάνια νερό
1 κουταλιά της σούπας λάδι
4 φλιτζάνια αλεύρι
4 κουταλάκια ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι 

1 1 / 4 κ.γ. μαγιά ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 6 φλιτζάνια νερό 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 1 ασπράδι αυγού, ελαφρώς χτυπημένο 1 κουταλιά της σούπας νερό τους σπόρους παπαρούνας ή σουσάμι Για να κάνετε τη ζύμη: - Προσθέστε τα συστατικά σε ψωμί μηχανή λήψης και επιλέξτε «Ζύμη» ρύθμιση. Για την προετοιμασία: - Γράσο ταψί. - Χωρίστε τη ζύμη σε μικρές μερίδες και κάθε σχήμα σε μια μπάλα. Tucking άκρες κάτω για να κάνει μια ομαλή κορυφή. Punch μια τρύπα στο κέντρο, τραβήξτε απαλά για να κάνει μια τρύπα 3 εκατοστά. Τοποθετήστε στο δίσκο. Καλύψτε και άνοδος για 20 λεπτά. - Ψήστε για 3-4 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. - Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη να βράζει, τότε να μειώσει τη θερμότητα. Προσθήκη bagels ώστε να χωράει και σιγοβράστε 7 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά.Χρησιμοποιώντας μια τρυπητή ουρά, αφαιρέστε bagels και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. - Προθερμάνετε το φούρνο 190C. - bagels Επιστροφή στο ταψί. Συνδυάστε το ασπράδι αυγού και το νερό, βούρτσα πάνω bagels. Πασπαλίζουμε με τους σπόρους παπαρούνας ή σουσάμι. - Ψήνουμε για 25 λεπτά.