https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, June 10, 2011

ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ UFO, ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ.



Mετά από τις αιτήσεις που έγιναν στη Μεγάλη Βρετανία, για την απελευθέρωση 4.500 σελίδων απόρρητων πληροφοριών από τη Βρετανική κυβέρνηση σχετικά με απόρρητα αρχεία Α.Τ.Ι.Α. και άλλα περίεργα φαινόμενα στο πλαίσιο των διατάξεων περί ελευθερίας στην πληροφόρηση, παρόμοιες αιτήσεις υποβλήθηκαν και στον Αυστραλιανό στρατό. Ωστόσο, αντί για την άρση του απόρρητου και την απελευθέρωση τους στο ευρύ κοινό μέσα από τα Μ.Μ.Ε., οι Αυστραλιανές Στρατιωτικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι τα περισσότερα από τα αρχεία είτε είχαν χαθεί, είτε είχαν καταστραφεί.

 
 
Μετά από μια εβδομάδα μακράς αναζήτησης από δημοσιογράφους της χώρας, μέσω του Εθνικού Αρχείου της Αυστραλίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Αεροπορικής Διοίκησης και της Βάσης RAAF στο Glenbrook, το πρώτο αρχείο που βρέθηκε, αναφέρει γεγονότα για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στην Woomera. Το αρχείο περιέχει παλιά άρθρα εφημερίδων, επιστολές προς και από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση, και καταγραφές θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. από πολίτες γύρω από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Ένα από τα στοιχεία που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον ήταν η έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τον ανθυπασπιστή Willard, γύρο στα τέλη του 1952. Ο Willard ισχυρίστηκε ότι είδε ένα αντικείμενο σαν ράβδο να πετά στον ουρανό. Το περίεργο, είπε, ήταν ότι το αντικείμενο ενώ φαινόταν μέσα από το ραντάρ του ερπυστριοφόρου, ήταν αδύνατον να φανεί με ένα κανονικό τηλεσκόπιο!
Το έτος 2000, η ηγεσία του Αυστραλιανού στρατού σταμάτησε την καταγραφή θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. και κατήργησε τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς ισχυρίστηκε ότι όλες οι απαντήσεις για αυτά τα παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα και φαινόμενα είχαν απαντηθεί από την επιστημονική κοινότητα της χώρας, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνέχιζαν να αφιερώνουν πόρους για το συγκεκριμένο σκοπό.
Πλέον οι κάτοικοι της Αυστραλίας, για καταγραφές θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. και άλλων παράξενων φαινομένων, επικοινωνούν με την αστυνομία ή με ερευνητικούς οργανισμούς εναέριων ανωμαλίών.

UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community)