https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, May 09, 2011

«Γιατί όχι στον ΟΣΦΠ o Παπασταθόπουλος;»



Ο μάνατζερ του παίχτη παραδέχτηκε ότι ο πελάτης του δεν θα έλεγε «όχι»

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, επιβεβαίωσε στο ο ατζέντης του. Ποιες οι προϋποθέσεις για να «κλείσει» το deal.

Η Μίλαν εμφανίζεται ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του νεαρού αμυντικού και στον Πειραιά «καλοβλέπουν» τη πιθανότητα να τον πάρουν στην ομάδα, με τη μορφή δανεισμού.

Με δήλωσή του ο μάνατζερ του «Πάπα», Νίκος Κλιτσίδης, παραδέχτηκε ότι ο πελάτης του δεν θα έλεγε «όχι» σε αυτή την προοπτική, θέτοντας ωστόσο κάποιες προϋποθέσεις.

«Εάν δεν βρεθεί κάποια πρόταση από ομάδα που να αγωνίζεται είτε στο Champions είτε στο Europa League και γενικότερα να είναι υψηλού επιπέδου, γιατί να πούμε όχι στον Ολυμπιακό;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κλιτσίδης και στη συνέχεια αναφερόμενος στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον πελάτη του τόνισε: «Δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου από τη μεριά του Ολυμπιακού. Το μόνο που γνωρίζω σχετικά μ’ αυτό είναι ότι γράφεται στα ΜΜΕ».

Όσον αφορά τις προθέσεις της Μίλαν για τον 22χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό δήλωσε: «Προς το παρόν οι άνθρωποι της Μίλαν εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Σωκράτη με τη μορφή δανεισμού. Αυτό γίνεται λόγω του νεαρού της ηλικίας του και των μεγάλων εμπειριών που έχει. Παράλληλα ίσως υπάρξει πιθανότητα να μπει κάποια οψιόν στην ομάδα που θα παραχωρηθεί αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες».

Σχετικά με τον ενδιαφέρον της Τζένοα, που φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του «Πάπα» στο «Λουίτζι Φεράρις», ο κ. Κλιτσίδης το επιβεβαίωσε αλλά τόνισε ότι η περίπτωση του είναι δύσκολη γιατί οι Γενοβέζοι επιθυμούν να επιστρέψει με το ποσό που παραχωρήθηκε στους «ροσονέρι».

Πηγή: sday.gr