https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, May 29, 2011

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ,ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και ετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα που θα δώσουμε όλοι μάζι!
Αγώνας που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός διότι κρύβονται πολλά απο πίσω!

Καταρχήν να αναφέρω ότι στα κράτη της Bόρειας Aφρικής και Μέσης Ανατολής κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα,όμως κατέληξαν αλλού!
Σας είχαμε πεί απο πέρυσι ότι το 2011 θα ξεκινήσουν εξεγέρσεις ανά τον κόσμο!


Θυμηθείτε:  


Όπως βλέπετε οι alex jones,Nigel Farage,max keiser και οι υπόλοιποι δήθεν αντινεόταξίτες εδώ και πάνω απο 1 χρόνο εξάφανιστηκαν απο προσώπου γης όσον αφορά για την Ελλάδα!
Για να δούμε τώρα κάποια άλλα στοιχεία που χρήζουν μεγάλης προσοχής όσον αφορά την εξέγερση που ξεκίνησε:
Πριν λίγες ημέρες η cia προβλέπει ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ για την Ελλάδα!Προχθές σηκώνεται ισπανικό πανό το οποίο εμμέσως πλην σαφώς αποκαλεί τους Έλληνες κοιμισμένους!


Δεν ξέρω κατά πόσο το εν λόγω πανό ήταν αυθόρμητο απο κάποιους απλούς πολίτες της Ισπανίας ή ήταν βαλτός αυτός που έδωσε την ιδέα διότι γνώριζε τι θα επακολουθήσει ,δεδομένου οτι χτύπησαν τον εγωισμό του Έλληνα, γι αυτό και δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι στα απαρατήρητα!


Βλέπουμε στην συνέχεια ότι εχθές που έγινε το ξεκίνημα μέσω του facebook,διεγράφη το group(παρόλο που είχε γύρω στους 10000 δηλωμένους εκείνη την στιγμή) και μετέπειτα το απογευμα-βράδυ στο σύνταγμα κλειδώνουν την κινητή τηλεφωνία,ίντερνετ κτλ.
Εν τω μεταξύ όλα τα κανάλια(μέχρι και το mega) έκαναν αναφορά για την εν λόγω εξέγερση!

Δεν σας φαίνονται αντιφατικά όλα αυτα?


Στην κάρτα του πολίτη που είχε μαζευτεί 100.000 κόσμος ουδέν σχόλιο απο τα ΜΜΕ εκτός ελαχίστων εξαίρεσων και με ψευδή στοιχεία!

Εδω να επισημάνω οτι υπάρχει μια τεχνική εξαπάτησης στην κοινωνική μηχανική που λέει: Όταν μια κοινωνική κατάσταση αρχίζει να γίνεται απειλητική γι’ αυτούς (π.χ. αρχίζει να αφυπνίζεται πατριωτικά ή κοινωνικά ο μέσος πολίτης), τότε προωθούν κάποιον δικόν τους άνθρωπο ή κίνημα για να προλάβουν τους πραγματικούς εκπροσώπους του λαού και να σπείρουν την παραπληροφόρηση.

Για αυτό και χρειάζεται περιφρούρηση απο όλους μας!!!

Επίσης,πολλοί ξένοι οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές τον τελευταίο καιρό δηλώνουν ότι προβλέπουν εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα!

Ας θυμηθούμε τι είχε γράψει η PRAVDA πριν λίγο καιρό για την Ελλάδα:

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ
Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!

Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!Όπως έχετε παρατηρήσει η παγκόσμια ελίτ όταν βλέπει ότι απειλείται ή ότι κάποιος πάει να τους χαλάσει τα σχέδια δημιουργούν τεχνικές καταστροφές(σεισμοι,ανεμοστροβιλοι,τσουναμι κ.α)!

Πάρτε μερικά παραδείγματα όπως την Ιαπωνία,ινδονησία,χιλή και πριν λίγες μέρες στην ισπανία!


Ευχόμαστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα,όμως εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε παν ενδεχόμενο!

Οι 99 στις 100 εξεγέρσεις είναι καθοδηγούμενες.... ας είμαστε η εξαίρεση του κανόνα!
Ακόμα και εάν πέσαμε σε κάποια παγίδα τους(αρχικά) να έχουμε τα μάτια μας 14 για οτιδήποτε πάνε να σκαρώσουν για να μας οδηγήσουν εκεί που θέλουν αυτοί.

Έλληνες προσέξτε μην κυριευτείτε απο θαυμασμό και να μείνουμε όλοι αφοσιωμένοι στον αγώνα που πρέπει προσεκτικά να δώσουμε για την πατρίδα μας!
Είμαστε περικλυκώμενοι απο καρχαρίες οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μας κατασπαράξουν!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ!!!

ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ


Να σας θυμίσουμε το βίντεο του Αχιλλέα ..και κατανοήστε τα λόγια του!! Τώρα παρά ποτέ πρέπει να κατανοήσετε σε βάθος!!Απίστευτο... Στέλνουν τα στρατηγικά αποθέματα των Ε.Δ. στους Αντάρτες στη ... Λιβύη!

Ο Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης έχουν υπό την κατοχή τους την περιουσία των Ενόπλων Δυναμέων; (που είναι από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού)....
Xαρίζουμε τα στρατόπεδα στους δήμους ,ανοίγουμε στρατόπεδα και κλείνουμε άλλα, όπως μας αρέσει και χαρίζουμε 30 τόνους τρόφιμα,φάρμακα και κουβέρτες στους κατσαπλιάδες της Λιβύης !! Υπάρχουν και Έλληνες που δεν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθούν όχι να πουλήσουν σαν τους αντάρτες της Λιβύης και εμείς τους δίνουμε τα αποθέματα των ενόπλων δυνάμεων ;

Μπορούν Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης να παραχωρήσουν την Βουλευτική τους αποζημίωση εάν το επιθυμούν . Για τη Βεγγάζη της Λιβύης αναχωρεί το απόγευμα το ελληνικό φορτηγό πλοίο «Αγιος Ραφαήλ», μεταφέροντας 30 τόνους "ανθρωπιστικής βοήθειας" (τρόφιμα, φάρμακα και κλινοσκεπάσματα) που συγκέντρωσε το ... ΓΕΕΘΑ και προέρχεται κυρίως από τα...
στατηγικά αποθέματα, δηλαδή από τις αποθήκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Την ώρα που γίνεται οικονομία ακόμα και στα πλέον απαραίτητα, όπως τα καύσιμα, την ώρα που έχει κοπεί ακόμα και το ταπεινό "προάριστο" που έτρωγε το προσωπικό, το ΓΕΕΘΑ, κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας φυσικά, στέλνει 30 τόνους "ανθρωπιστικής βοήθειας" στους αντάρτες της Λιβύης! Το γιατί οι αντάρτες που έχουν αρχίσει ήδη και εμπορεύονται πετρέλαιο και "αξιοποιούν" τις δεσμευμένες καταθέσεις στο εξωτερικό της μέχρι στιγμής νόμιμης κυβέρνησης, χρειάζονται "ανθρωπιστική βοήθεια" αυτό δεν μας το έχουν εξηγήσει.

Πρακτικά πρόκειται για εφοδιασμό των στρατιωτικών μονάδων του που μάχονται το καθεστώς. To άδειασμα των αποθηκών των Ενόπλων Δυνάμεων με ποια λογική γίνεται και ποιους στόχους εξυπηρετεί; Η αποστολή θα συνοδεύεται από δυο στελέχη της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών και αναμένεται να φθάσει στη Βεγγάζη εντός 36-40 ωρών. Τη βοήθεια θα παραλάβει το κλιμάκιο του υπουργείου Εξωτερικών που βρίσκεται ήδη στη Βεγγάζη, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες μονάδες της ΕΕ και του ΟΗΕ.

Κατά την αναχώρηση του πλοίου από τις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου Σπανόπουλου, στη θέση Κάτω Πούντα - Αμπελάκια Σαλαμίνας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπ. Κουβέλης θα κάνει δηλώσεις για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας. Υπάρχει κάποιος στην κυβέρνηση να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στα εκατομμύρια των Ελλήνων που πεινάνε και δεν έχουν δουλειές να θρέψουν τις οικόγένειές τους;

defencenert.gr/