https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, May 29, 2011

Υπάρχει νέα μυστική συμφωνία της χώρας μας με το ΔΝΤ, έχει ήδη ληφθεί και αλλάζει εντελώς την κατάσταση!


Την ώρα που η συζήτηση έχει πάρει φωτιά για τον αν η Ελλάδα θα εξασφαλίσει ή όχι την 5η δόση του πακέτου στήριξης μία αποκλειστική πληροφορία βόμβα
που έφτασε στο XrimaNews.gr κάνει λόγο για μία νέα συμφωνία που έχει ήδη ληφθεί και που αλλάζει εντελώς την κατάσταση όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα
με αξιόπιστη πηγή με γνώση των συζητήσεων και των συμφωνιών κυβέρνησης – Τρόικας αλλά και με γνώση όσων συζητήθηκαν σχετικά με το ελληνικό θέμα στο ecofin, τη Δευτέρα έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η πρόταση...
για ένα νέο ξεκίνημα με 'ακύρωση' του παλιού μνημονίου και με τη συμφωνία για ένα νέο το οποίο θα περιλαμβάνει το υπόλοιπο του ποσού που δεν έχει δοθεί με επιπλέον το ποσό που η Ελλάδα θα χρειαστεί για να καλύψει όλες τις δανειακές της ανάγκες μέχρι και τον Ιούλιο του 2013.




Το μνημόνιο αυτό θα χρειαστεί να εγκριθεί εκ νέου από τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νέοι όροι που έχει απαιτήσει η Τρόικα και με τους οποίους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ήδη συμφωνήσει η κυβέρνηση.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία της κυβέρνησης ακόμη και στο άκρως ευαίσθητο θέμα των καλυμμένων ομολόγων τα οποία δεσμεύουν δημόσια περιουσία παρέχοντας επιπλέον στους δανειστές μία σειρά άλλων εξαιρετικά σημαντικών δικαιωμάτων.




Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ξεπεραστεί ακόμη και το θέμα της συναίνεσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ότι πλέον δεν υπάρχει ανυπέρβλητο εμπόδιο για την υλοποίηση του νέου σχεδίου. Παρόλα αυτά μένει η υπογραφή του από το υπουργικό συμβούλιο, το θέμα του τρόπου με τον οποίο θα γίνει η επικοινωνία του στον κόσμο, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας και μία σειρά άλλων παραγόντων που πάντα υπάρχουν.
Έτσι, στο ερώτημα του τίτλου του άρθρου, σύμφωνα με τις πλήροφορίες η 5η δόση τελικά δε θα δοθεί ποτέ αλλά αντί αυτής θα δοθεί η 1η δόση από ένα νέο μνημόνιο.


gdailynews.wordpress.com




Τα CDS της χρεοκοπίας της Ελλάδας θα είναι το κύριο μενού της συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο St. Moritz σε λίγες μέρες!

To πως θα εισπράξουν τα δις των κερδών από τα CDS της χρεοκοπίας της Ελλάδας, θα είναι το κύριο μενού της φετινής συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Hotel Kempinski στο St Moritz, από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Νταβός, εδώ όπου κάθε χρόνο γίνεται η συνάντηση...
τραπεζιτών, επιχειρηματιών, πολιτικών ηγετών και γενικότερα στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ. Είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο St Moritz και βρίσκεται απέναντι από το σταθμό του τελεφερίκ προς το χιονοδρομικό Corviglia.
Στις 2 τελευταίες συναντήσεις της Λέσχης έδωσε το παρόν ο κος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε πρόπερσι την παρθενική του εμφάνιση στη συνάντηση.
Θα δούμε με ενδιαφέρον αν θα παραβρεθεί και φέτος.
Όπως επίσης και ποιοι άλλοι δικοί μας πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι θα πάρουν μέρος ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να τα πουν από κοντά με τους κατόχους των CDS της χρεοκοπίας μας, από τα οποία κάποιοι βιάζονται να κερδίσουν κοντά στα 30 δις ευρώ, ενώ κάποιοι άλλοι που θα τα χάσουν δίνουν ήδη στοιχεία σε «δικά» τους διεθνή ΜΜΕ στα οποία πολύ σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις των ονομάτων όλων εκείνων που εμπλέκονται στην αγοροπωλησία του CDS που πούλησε το Ταχ. Ταμιευτήριο κι όχι μόνο. Σύνδεσμος
Στα χέρια ξένων δημοσιογράφων βρίσκονται τα αποκαλυπτικά tickets.
Τα δημοσιεύματα αναμένεται να προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό στην Ελλάδα. Οι μυημένοι εκτιμούν πως η Ευρωπαική Εlite φιλοδοξεί να κερδίσει πάνω από 700 δις ευρώ από την χρεοκοπία της Ελλάδας.
Εκείνοι που θα τα χάσουν είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα!
Ο βρώμικος τζόγος σε βάρος του ελληνικού λαού είναι απίστευτος.
Και ακόμη πιο βρώμικοι είναι οι Έλληνες Εφιάλτες, που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο τζογάρισμα που αντιστοιχεί σε εθνική προδοσία.

kourdistoportokali 
 
 

Μνημόνιο και Εθνική Κυριαρχία: Διαβάστε μόνοι σας πως μας έχουν "δέσει"!


Το ζήτημα της εθνικής μας κυριαρχίας σε σχέση με όσα έχουμε υπογράψει για να εισπράξουμε τα 110 δις ευρώ από τους δανειστές μας έχει αρχίσει να συζητείται όλο και περισσότερο κι όχι μεταξύ των πολιτών που διάβασαν και άκουσαν πολλά και διάφορα από τα ΜΜΕ. Οι ίδιοι οι υπουργοί, με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη διερωτήθηκαν στο τελευταίο δραματικό υπουργικό συμβούλιο, αν η κυβέρνηση έχει την νόμιμη εξουσιοδότηση να “αγγίξει θέματα εθνικής κυριαρχίας”! Δεν έλαβε απάντηση! Το περίφημο άρθρο 14 της Δανειακής Σύμβασης που δημοσιεύουμε,είναι νομίζουμε απολύτως διαφωτιστικό. Έχουμε δεχτεί τα πάντα! Πρώτα απ΄ όλα αν κάτι πάει στραβά στην όλη διαδικασία οι διαφορές μας με τον ή τους δανειστές δεν θα εξεταστούν... από την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά …και σοκ θα πάθετε διαβάζοντας τα όσα προβλέπονται στη παράγραφο 5 του άρθρου 14:

Η σύμβαση διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. “…ο Δανειολήπτης (σ.σ η Ελλάδα, δηλαδή) αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει ,όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία…” . Το κείμενο είναι έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο να διαβαστεί και να κατανοηθεί. Ωστόσο δεν μπορεί αυτό να αποτελέσει δικαιολογία για όσους βουλευτές τις τελευταίες ημέρες δήλωσαν απερίφραστα ότι ...δεν ξέρουν τι υπέγραψαν!
Διαβάστε αναλυτικά:

http://greeknation.blogspot.com/