https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, May 23, 2011

ΚΑΝΑΔΑΣ: Προσβλητικό αντιχριστιανικό άλμπουμ ‘πανκ’ γκρουπ που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση




Σχ. ΚΟ: Ω, τι έκπληξη! Άλλη μία ομάδα ‘θαρραλέων’ ‘ανατρεπτικών’ πουλερικών του ‘προοδευτικού’ δυτικού κόσμου που αποφάσισαν να ‘προκαλέσουν’ (και να πουλήσουν) υβρίζοντας την χριστιανική πίστη. Γιουρούσια αφιονισμένων θρησκευόμενων όχλων που απειλούν ότι θα τα κάνουν όλα λίμπα υπερασπιζόμενοι το Ιερό τους Βιβλίο δεν προβλέπονται. Οπότε, μετά από κάποιες πολιτισμένες γκρινίτσες, ας περάσει ο επόμενος.

Το Καναδέζικο πανκ (;) γκρουπ “Living with Lions (‘Ζώντας με Λιοντάρια’) προκάλεσε την οργή για την προσβλητική εικόνα της Αγίας Γραφής και την παρουσίαση του Ιησού Χριστού στο νέο τους άλμπουμ - που χρηματοδοτείται μάλιστα, από την καναδική κυβέρνηση.

Το άλμπουμ, με τίτλο "Holy S…", είναι σχεδιασμένο να μοιάζει με μια Αγία Γραφή, με μαύρο κάλυμμα και χρυσά γράμματα και κίτρινες, ξεθωριασμένες σελίδες, και με διάταξη λυρική παρόμοια με τους στίχους της Βίβλου. Έχει υπότιτλο “The Poo Testament(‘Poo’ είναι τα ‘κακά’) και δείχνει τον Χριστό ως περίττωμα.
Το ‘έργο’ του γκρουπ χρηματοδοτήθηκε από την καναδική κυβέρνηση, μέσω του Ιδρύματος Assisting Canadian Talent on Recordings (FACTOR), γεγονός το οποίο το συγκρότημα αναφέρει στο πίσω μέρος του άλμπουμ. Το FACTOR ενέκρινε επιχορήγηση $ 13.248 στην εταιρία Black Box Recordings Inc. για να βοηθήσει την καταγραφή του δίσκου.
Ο Υπουργός της Καναδικής Κληρονομιάς εξέφρασε την έκπληξη και την ανησυχία του για το προσβλητικό άλμπουμ στην σχόλια στην σημερινή ‘Vancouver Sun’.
«Το περιεχόμενο αυτού του CD είναι προσβλητικό και το γεγονός ότι σαφώς έχει σχεδιαστεί για να προσβάλλει μια ομάδα Καναδών μόνο και μόνο γι ατην π΄σιτη τους, είναι απλά λάθος", λέει ο εκπρόσωπος του Υπουργού Moore, James Maunder, στην εφημερίδα. "Ο υπουργός κάλεσε τον Duncan McKie, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της FACTOR να εκφράσει τη βαθιά απογοήτευσή του με αυτό το περιεχόμενο."
Εν τω μεταξύ, ο συν-ιδιοκτήτης της Black Box Recordings, Ian Stranger, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο γίνεται όλη αυτή η αναστάτωση. «Δεν νομίζω ότι προοριζόταν ως μια σοβαρή κριτική ή σχόλιο σχετικά με τη θρησκεία. Είναι ένα αστείο", είπε ο Stanger.
«Θα ήθελα να γίνει καλά κατανοητό ότι οι στίχοι σε αυτό το δίσκο δεν κάνουν καμία αναφορά σε οποιαδήποτε θρησκευτικά θέματα απολύτως», πρόσθεσε ο Stranger. "Εμείς επιτρέπουμε στους ‘καλλιτέχνες’ (sic) μας να προβούν σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική πορεία αποφασίσουν εκείνοι και εκτιμούμε την υποστήριξη του FACTOR μέσω του Υπουργείου Καναδικής Κληρονομιάς."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή