https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, May 23, 2011

Αναβολή εκλογών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Μετάθεση για τις 20 Ιουνίου λόγω απουσίας υποψηφίων

Οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναβλήθηκαν για τις 20 Ιουνίου αφού δεν υπήρχε κανένας υποψήφιος για την θέση του προέδρου. Η Γενική Συνέλευση διεκόπη μετά από εισήγηση του πρόεδρου της, κ. Μαλακατέ. «Μην υπολογίζετε στους μεγαλοπαράγοντες του Παναθηναϊκού. Κάνω έκκληση στον απερχόμενο πρόεδρο να αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία και εμείς θα είμαστε δίπλα του», είπε ο κ. Ρεγκούκος.

Στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα να αναβληθούν οι εκλογές καθώς κανείς δεν υπήρχε για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου. Ο κ. Ρεγκούκος είπε χαρακτηριστικά, «Αν είστε αποφασισμένοι, στηριχθείτε στις πάγιες οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Τελείωσαν οι σωτήρες. Το φορτίο που αναλαμβάνεται και εγώ σας εμπιστεύομαι θα είναι δύσκολο αλλά θα έχετε την αρωγή αγνών Παναθηναϊκών».

Στο τέλος της συνέλευσης, ο Κίμης Μαρσέλος υποστήριξε, «Θα πρέπει η Γ.Σ. να δώσει την εντολή στο επόμενο Δ.Σ. που θα βγει τη δυνατότητα να φτιάξει ένα προϋπολογισμό με αυτά που έχει στην τσέπη και με αυτά να κάνει κουμάντο. Αν υπάρξει κάποιος σπόνσορας στην πορεία, θα προστεθούν αυτά τα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει πρώτα αθλητισμό και μετά πρωταθλητισμό, αν τον παίρνει. Θα πρέπει το επόμενο Δ.Σ. να κινηθεί με αυτό το σκεπτικό. Αυτές οι αποφάσεις δεν συρρικνώνουν το σύλλογο, απλά τον νοικοκυρεύουν».

Το «παρών» έδωσαν και 60 φίλοι του Παναθηναϊκού.

πηγή: sportfm