https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, April 29, 2011

Αφήστε τους γάμους και... πάμε για τίτλο!


Το πρόγραμμα της πρέμιερ λιγκ

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο αυτό, μπορεί και να το θυμούνται  για πάντα στο Λονδίνο και κατ' επέκταση στο Νησί!

Λίγες ώρες μετά το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κάθριν Μίντλτον, γεγονός που γιόρτασαν με την ψυχή τους οι Άγγλοι και δη οι Λονδρέζοι -που το «φιλοξένησαν»- στην αγγλική πρωτεύουσα διεξάγονται, ίσως, τα (δύο) πιο σπουδαία παιχνίδια της φετινής Premier League, καθώς αναμένεται να κρίνουν, σε πολύ μεγάλο βαθμό, τον τίτλο!

Άρσεναλ-Μαν. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι-Τότεναμ περιλαμβάνει το «μενού» της 35ης αγωνιστικής και… καλή όρεξη.

Μετά την… πεντακάθαρη νίκη της (2-0) στη Γερμανία επί της Σάλκε, που την έχει βάλει, ήδη, με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς»!

Οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι, ουσιαστικά, έχουν τεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου, όντας εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή, αγνοούν τη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια, ωστόσο, όσο ελπίζει μαθηματικά… δεν τα παρατάει.

Εκτός για τους Λονδρέζους (εδώ και καιρό…) είναι ο Βερμάελεν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σονγκ και Ντιαμπί.

Από πλευράς Γιουνάιτεντ, ο Φέρντιναντ μπορεί να αγωνιστεί, όπως και Ράφαελ, ενώ «παίζεται» η συμμετοχή του Φλέτσερ και του Μπερμπάτοφ. Ο τιμωρημένος Σκόουλς θα απουσιάσει, ενώ αναμένεται να ξεκουραστεί ο Γκιγκς, εκτός αν χρειαστεί να βγάλει (ως είθισται)… τα κάστανα από τη φωτιά.

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται και… δίπλα, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».


Η ανεβασμένη Τσέλσι, που έχει μειώσει στους έξι βαθμούς την απόστασή της από τη Γιουνάιτεντ, υποδέχεται την Τότεναμ και ελπίζει σε ήττα -όχι πως η ισοπαλία θα την «χαλάσει»- των «κόκκινων διάβολων», ώστε με… τρίποντο να την πλησιάσει σε απόσταση… βολής, μία εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους «μονομαχία» στο «Ολντ Τράφορντ».

Βέβαια, το έργο της απέναντι στα «σπιρούνια», μόνο εύκολο δεν είναι… Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ «καίγεται» -κι αυτή- για βαθμούς, αφού «κυνηγάει» τη Σίτι και την 4η θέση.

Ο Αντσελότι υπολογίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Ιβάνοβιτς, Άλεξ, αλλά και τον Ραμίρεζ, ενώ ο Ρέντναπ δεν υπολογίζει τους Χάτον και Παλάσιος. Οι Κινγκ και Γουντγκεϊτ προέρχονται από τραυματισμό και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη, οι Πίνααρ και Κράνιτσαρ, όμως, μπορούν να αγωνιστούν. Αμφίβολοι είναι και οι Γκαλάς, Τσόρλουκα.

Από εκεί και πέρα, η Σίτι υποδέχεται στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» τη Γουέστ Χαμ, ενώ, εντός έδρας… αποστολή έχει και η Λίβερπουλ, που υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ».

Όσον αφορά τη «μάχη» της «ουράς», σημαντικό ματς διεξάγεται στο «Σεντ Άντριους», όπου κοντράρονται η Μπέρμιγχαμ με τη Γουλβς, ενώ Γουίγκαν, Μπλάκπουλ και Μπλάκμπερν, που επίσης «μάχονται» για τη σωτηρία, φιλοξενούν τις Έβερτον, Στόουκ και Μπόλτον, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 30/4 (17:00)


Γουίγκαν-Έβερτον
Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα
Σάντερλαντ-Φούλαμ
Μπλάκπουλ-Στόουκ
Μπλάκμπερν-Μπόλτον
Τσέλσι-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή, 1/5


Μπέρμιγχαμ-Γουλβς (14:00)
Λίβερπουλ-Νιούκαστλ (14:00)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:05)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (18:10)

Το πρόγραμμα της επόμενης (36ης) αγωνιστικής:


Σάββατο, 7/5 (17:00)

Άστον Βίλα-Γουίγκαν
Μπόλτον-Σάντερλαντ
Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι
Νιούκαστλ-Μπέρμιγχαμ
Γουέστ Χαμ-Μπλάκμπερν
Τότεναμ-Μπλάκπουλ (19:30)

Κυριακή, 8/5

Γουλβς-Γουέστ Μπρομ (14:00)
Στόουκ-Άρσεναλ (16:05)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (18:10)

Δευτέρα, 9/5

Φούλαμ-Λίβερπουλ (22:00)

πηγή: sportfm