https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, March 04, 2011

Όγδοη πιο σέξι χώρα ψηφίστηκε η Ελλάδα (video)



Όγδοη πιο σέξι χώρα ψηφίστηκε η Ελλάδα (video)
Η Ελλάδα κατέλαβε την όγδοη θέση ανάμεσα σε 25 κράτη στη διαδικτυακή ψηφοφορία με θέμα: «πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη» που διοργάνωσε ο δικτυακός τόπος guyism.com.


Τη χώρα μας εκπροσώπησε επάξια στην ψηφοφορία το μοντέλο (και επίδοξη τραγουδίστρια) Κατερίνα Στικούδη, ενώ στο ειδικό αφιέρωμα του site γίνεται αναφορά και σε άλλες Ελληνίδες καλλονές. Πρώτη στην ψηφοφορία ήρθε η Βραζιλία με την Adriana Lima και τις Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Izabel Goulart. Στις υπόλοιπες θέσεις είχαμε τα εξής αποτελέσματα…

Η δεύτερη θέση πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες με κεντρικό πρόσωπο την Marissa Miller μαζί με τις Brooklyn Decker, Jessica Alba, Minka Kelly. Τρίτη κατετάγη η Αυστραλία με τον Άγγελο της Victoria Secret, Miranda Kerr και τις Jessica Hart, Jennifer Hawkins και Sophie Monk.  Στην τέταρτη θέση ακολούθησε η Αγγλία με τη Rosie Huntington-Whiteley, πέμπτο το Μεξικό με την Patricia Navidad, έκτη η Ισπανία με τη Helen Lindes και έβδομη η Ρωσία με την κοπέλα του Cristiano Ronaldo, Irina Shayk.
Στην όγδοη θέση βρίσκεται, όπως είπαμε, η Ελλάδα με τις: Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Μπάστα, Χριστίνα Στεφανίδη, Νάταλι Θάνου, Ρία Αντωνίου και την Κάτια Ζυγούλη. Έπεται η Αργεντινή με την Marcela Kloosterboer και τη δεκάδα ολοκληρώνει η Κολομβία με τη Melissa Giraldo.