https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, March 29, 2011

Ήταν κι ο Σισέ εκεί



Παρόντες στη νίκη και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ

Όπως έχουν κάνει και σε άλλα παιχνίδια της σεζόν, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για την μάχη του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα βρέθηκαν και ποδοσφαιριστές των Πράσινων, όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γκοβού, ο Μπουμσόνγκ, ο Ζιλμπέρτο, ο Σιμάο, ο Κλέιτον και ο Καντέ.

Όπως έχει συμβεί και άλλες φορές, οι άσοι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού παρακολούθησαν την αναμέτρηση του τμήματος μπάσκετ με την Μπαρτσελόνα.

Πρώτος από όλους ο Τζιμπρίλ Σισέ, γνωστός λάτρης του μπάσκετ, μαζί με την γυναίκα του Τζουντ, που κάθισαν στις άσπρες πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ.

Μια παρέα ήταν ακόμη οι Γκοβού, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Καντέ, Κλέιτον και Σιμάο που παρακολουθήσαν από τα επίσημα την αναμέτρηση.

Αρκετοί μάλιστα είχαν συνεχή ενημέρωση του Twitter τους, σχετικά με την εμπειρία της παρακολούθησης ενός αγώνα μπάσκετ αυτού του επιπέδου, ενώ η Τζουντ Σισέ αποκάλυψε ότι το ζεύγος θα παραβρεθεί και στον τέταρτο αγώνα.

Ο Ζιλμπέρτο ανανέωνε συνεχώς τον λογαριασμό του «ποστάροντας» την εξέλιξη του σκορ, ενώ η Τζουντ Σισέ έγραψε: «Τι σπουδαίο παιχνίδι. Το απόλαυσα. Δεν μπορώ να περιμένω για το ματς της Πέμπτης».

πηγή: gazzetta