https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, February 02, 2011

Συνεπής στο... Clasico ραντεβού η Ρεάλ!

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού στον τελικό του φετινού Copa del Rey είναι γεγονός! Η Ρεάλ Μαδρίτης ζευγάρωσε τις νίκες της σε βάρος της Σεβίλης, επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 της αντιπάλου της στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στον δεύτερο ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού όπου θα μονομαχήσει για τον τίτλο με την Μπαρτσελονα.





Το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν έδινε ελαφρύ προβάδισμα στη Βασίλισσα, αλλά στο γήπεδο τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο δύσκολα.
Αν και είχε την υπεροχή, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επιστρέφοντας, όμως, περισσότερο ορεξάτη στο δεύτερο μέρος.
Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Οζίλ προειδοποίησαν, πριν ο τελευταίος καταφέρει τελικά να ανοίξει τον δείκτη του σκορ στο 81ο λεπτό, όταν ο Κεντίρα του έβγαλε υποδειγματική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.
Στον χρόνο που απέμενε η Σεβίλη δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αντεμπαγιόρ άνοιξε... λογαριασμό με τη νέα του φανέλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 που στέλνει τη Ρεάλ στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από 7 χρόνια!