https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, February 21, 2011

Ένορκη διοικητική εξέταση εντός 48 ωρών στην ΕΡΤ για την μετάδοση του ντέρμπι


 
Ένορκη διοικητική εξέταση εντός 48 ωρών στην ΕΡΤ για την μετάδοση του ντέρμπι
Σε μια γενναία και μάλλον αναγκαία κίνηση προέβη η ΕΡΤ σήμερα το πρωί, με εντολή του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Λάμπη Ταγματάρχη. Συγκεκριμένα ζήτησε την διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης αναφορικά με την μετάδοση του αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ το απόγευμα του Σαββάτου, το πόρισμα της οποίας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 48ωρών.


Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Ταγματάρχης διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση, πως η ΕΡΤ δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να είναι ο «σάκος του μποξ» που πάνω της εκτονώνεται ένα σύστημα, που χρόνια τώρα λειτουργεί με λάθος τρόπο. Ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να ρίχνει λάδι στη φωτιά, ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να αναδεικνύει ασχήμιες και ύβρεις, ο ρόλος της ΕΡΤ είναι να συμβάλλει στην εκτόνωση του επικίνδυνου κλίματος το οποίο προφανώς δε δημιούργησε η ίδια.
Υπενθυμίζουμε ότι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πολλοί  διατύπωσαν τα παράπονά τους για την κάλυψη του αγώνα, επικεντρώνοντας την προσοχή τους για το πώς 15 κάμερες και 3 με 4 φορητές να μην έπιασαν από καλή γωνία την αμφισβητούμενη φάση του ακυρωθέντος γκολ. Επίσης οι 3 κάμερες που ήταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη αμέσως μόλις σφύριξε ο διαιτητής την λήξη του αγώνα, έσβησαν αμέσως και δεν μετέδωσαν άλλα πλάνα που θα μπορούσαν να είναι διαφωτιστικά για τα αποτρόπαια περιστατικά που έλαβαν χώρα.
Για το λόγο αυτό την Κυριακή το βράδυ εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν την ώρα μετάδοσης της «Αθλητικής Κυριακής» έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, στην Μεσογείων, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο που μετέδωσε το ντέρμπι η ΕΡΤ.