https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, December 31, 2010

Ανασκόπηση αλά Χόλιγουντ!


Its showbiz time! Αξέχαστες 2010 στιγμές του θεάματος που θα μείνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ιανουάριος

Όχι πια Μπρανττζελίνα, σκέτο Μπραντ και Αντζελίνα. Να χωρίσει το ισχυρό πολύτεκνο ζευγάρι του Χόλιγουντ θέλησε μια βρετανική εφημερίδα με αποτέλεσμα το καυτό αυτό δημοσίευμα να προκαλέσει παγκόσμιο τριγμό. Οι σταρ ωστόσο δεν έμειναν απλοί θεατές, αλλά προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη αξιώνοντας ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό. Οι φήμες γρήγορα ξεθώριασαν, η εφημερίδα ανακάλεσε και τα χρήματα που τους επιδικάστηκαν χαρίστηκαν υπέρ φιλανθρωπικών σκοπών.

Φεβρουάριος

Ο κινηματογραφικός σταρ των 80’s Τσάρλι Σιν εισέρχεται στο δικαστήριο του Άσπεν στο Κολοράντο κατηγορούμενος για οικογενειακή βία εναντίον της συζύγου του Μπρουκ Μίλερ. Ο τηλεοπτικός σταρ του εξαιρετικού Two and a half men παραδέχτηκε την ενοχή του και κατόπιν ειδικής συμφωνίας, καταδικάστηκε σε 30 ημέρες αποτοξίνωσης και επιτήρησης ενώ παράλληλα υποχρεώθηκε και σε παρακολούθηση μαθημάτων καταπολέμισης θυμού.


Ο Κόνραντ Μάρεϊ, προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον προσήλθε ενώπιων του δικαστηρίου αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ακούσιας ανθρωποκτονίας, κατηγορούμενος για τον θάνατο του ποπ ειδώλου τον Ιούνιο του 2009. Η δίκη του αναμένεται για τον προσεχή Ιανουάριο.
Μάρτιος

Ο γάμος της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Κέιτ Γουίνσλετ και του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες βυθίζεται σαν τον Τιτανικό. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του έπειτα από επτά χρόνια έγγαμου βίου.


Η «κατάρα των Όσκαρ» χτύπησε και την Σάντρα Μπούλοκ η οποία λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την βράβευσή της με το χρυσό αγαλματίδιο, ανακάλυψε πως ο σύζυγός της Τζέσε Τζέιμε διατηρούσε 11μηνο ερωτικό δεσμό με ένα μοντέλο. Φυσικά το ζευγάρι ζει πλέον χωριστά.
Απρίλιος

We always love her! Η σταρ με την αδιαμφισβήτητη φωνή Γουίτνεϊ Χιούστον παραπαίει φωνητικά κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου comeback της σε συναυλία στο O2 Arena στο Λονδίνο. Η άλλοτε μεγάλη ερμηνεύτρια «δολοφονεί» τα τραγούδια της τρέποντας σε φυγή το κοινό της.
Ιούνιος

Το πήρε το κορίτσι. Ο Ιντιάνα Τζόουνς φόρεσε γαμπριάτικο κοστούμι και νυμφεύθηκε την αγαπημένη του, Καλίστα Φλόκχαρντ. Ο Χάρισον Φόρντ και η ηθοποιός της σειράς Ally McBeal παντρεύτηκαν σε μια σεμνή τελετή στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό.
Ιούλιος

Δίνεται στη δημοσιότητα μια κασέτα στην οποία ο Οσκαρικός ηθοποιός Μελ Γκίμπσον «στολίζει» με έναν οχετό ρατσιστικών ύβρεων την ερωτική του σύντροφο Οξάνα Γκριγκόριεβα προκαλώντας σοκ στη κοινή γνώμη. Την συνομιλία κατέγραψε κρυφά η ρωσίδα φίλη του προκειμένου να κερδίσει την επιμέλεια της κόρης τους.


Τα «παιχνίδια» της 24χρονης Λίντσεϊ Λόχαν με τα ναρκωτικά την έφεραν ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο την καταδίκασε μέσα σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη αίθουσα, σε 90ήμερη φυλάκιση. Το πρώην παιδί θαύμα έκτισε 14 ημέρες πίσω από τα κάγκελα πριν μεταφερθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης για τρείς εβδομάδες, και ακολούθως πάλι πίσω στη φυλακή.


Με απόφασή του το Ελβετικό δικαστήριο απορρίπτει την έκδωση του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι στις ΗΠΑ, έπειτα από τη σύλληψή του τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Ζυρίχη. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης διώκεται για τον βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού το 1978.

Αύγουστος

Με μια σικ εμφάνιση που αρμόζει σε ένα σουπερ μόντελ, η Ναόμι Κάμπελ καταθέτει στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων στην Ολλανδία για την υπόθεση των ματωμένων διαμαντιών που φέρεται ότι απέκτησε από τον πρώην Πρόεδρο της Λιβερίας Τσαρλς Τέιλορ. Το μοντέλο υποστήριξε στη δίκη για τα εγκλήματα πολέμου του δικτάτορα, πως έλαβε τα «βρώμικα πετράδια» χωρίς να γνωρίζει από ποιον προέρχονται.


Ο 65χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας ανακοινώνει πως πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύντροφο Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.


Το κορίτσι με το βαρύτιμο όνομα, Πάρις Χίλτον απασχολεί για άλλη μια φορά τις διωκτικές αρχές των ΗΠΑ. Η χρυσή κληρονόμος φόρεσε χειροπέδες όταν αστυνομικοί του Λας Βέγκας ανακάλυψαν ίχνη κοκαΐνης και μαριχουάνας στη κατοχή της.
Σεπτέμβριος

Η πάντα εκκεντρική Lady Gaga πριν εμφανιστεί στα βραβεία MTV Video Music Awards πέρασε και μια βόλτα από τον κρεοπώλη της γειτονιάς της προκειμένου να παραλάβει την δημιουργία ραμμένη αποκλειστικά από κομμάτια κρέατος!
Οκτώβριος

Νέο μέτωπο με το νόμο άνοιξε ο ποπ τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ όταν βρετανικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης οκτώ εβδομάδων για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.


Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όλα τα μάτια στρέφονται στο μπούστο του σούπερ μόντελ Αντριάνα Λίμα, το οποίο προφυλάσσεται μέσα σε ένα διακοσμημένο με διαμάντια αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων στηθόδεσμο.

 
Σήμερα γάμος γίνεται… Η γλυκιά βρετανίδα ποπ σταρ Κέιτι Πέρι λέει το I do στον κωμικό ηθοποιό Ράσελ Μπράντ σε μια τελετή στη μακρινή Ινδία.

Οκτώβριος

Ο πελαργός επισκέφτηκε την Αμερικανίδα ντίβα Μαράϊα Κάρεϊ. Η ποπ αοιδός ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύζυγός της Νικ Κάνον περιμένουν σε λίγους μήνες την έλευση του καρπού του έρωτά τους.

Δεκέμβριος

Η θρύλος της σόουλ μουσικής Αρίθα Φράνκλιν ανακοινώνει πως πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας σκορπώντας θλίψη στους απανταχού θαυμαστές της.


Πρώτος γάμος, πρώτο διαζύγιο. Η σέξι ξανθιά ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον βγάζει τη βέρα από το δεξί και ο χωρισμός της από τον 34χρονο ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς είναι ένα γεγονός που χαροποιεί τον ανδρικό πληθυσμό.