https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, November 17, 2010

Οι πρωταγωνιστές του Μουντιάλ… γυμνοί

Οι πρωταγωνιστές του Μουντιάλ… γυμνοί.
Απέχουμε μόλις μερικές εβδομάδες από το πρώτο σφύριγμα, στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Εκατομμύρια φίλοι του ποδοσφαίρου θα καθηλωθούν στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ, όμως πριν από τη σέντρα μερικοί από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές δέχθηκαν να φωτογραφηθούν μόνο με τα εσώρουχά τους για το περιοδικό Vanity Fair.
Το Vanity Fair, ανέθεσε για το τεύχος του Ιουνίου στη διάσημη φωτογράφο Annie Leibovitz το φιλόδοξο σχέδιο. Ο Cristiano Ronaldo (Πορτογαλία), ο Didier Drogba (Ακτή Ελεφαντοστού), ο Samuel Eto'o (Καμερούν) και ο Kaka (Βραζιλία) έβγαλαν τους κοιλιακούς έξω, φόρεσαν sexy εσώρουχα με τα χρώματα των εθνικών τους ομάδων και στήθηκαν μπροστά στο φακό.
Στο εξώφυλλο φιλοξενείται η φωτογραφία των Cristiano Ronaldo και Didier Drogba, οι οποίοι ποζάρουν με καμάρι στο φωτογραφικό φακό. Οι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές χαμογελούν πονηρά στο φακό, φορώντας τα περίφημα εσώρουχα με τα χρώματα της σημαίας της πατρίδας τους.