https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, February 01, 2017

Απόλλωνα, πέρα ​​από πολικότητας



έψιλοΈχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την ολοκλήρωση του Απόλλωνα το ταξίδι μας. Το πράγμα που ξεκίνησε σαν μια ομίχλη προαίσθημα, λαχτάρα και βαθιά επιθυμία των επανένωση με κάτι άγνωστο ολοκληρώνει τον κύκλο σήμερα. 
Λίγο πριν από την αναχώρησή μας, η αστρολογική διαμόρφωση έδειξε το αστέρι του Δαβίδ. Ένα από τα πιο ισχυρά πύλες για τη σύντηξη τις αρσενικές και θηλυκές αρχές σε μη-πολικότητα, Ενότητα, Θεία. Η Epsilon Portal.
Το μεγάλο  ναό του Απόλλωνα  στους Δελφούς είχε αρκετές επιγραφές στην είσοδο της. Πιο σημαντικό ήταν ένα μεγάλο γράμμα Ε (έψιλον) από χρυσό. Το νόημά της ήταν ένα αίνιγμα, ακόμη και στην αρχαιότητα.
ΑπόλλωνΚατά τη διάρκεια των χιλιετιών, έχουν πολλές ερμηνείες έχουν προταθεί. Μερικοί βασίζονται στην έννοια της Ε, πέμπτο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου, καθώς ο αριθμός πέντε. Άλλοι λένε ότι δεν είναι μια επιστολή σε όλα, αλλά ένα θρησκευτικό σύμβολο, ή γλυφή, η οποία προηγείται γραπτώς.
Ο Πλούταρχος , ο επιφανής βιογράφος και τη Μέση Πλατωνιστής φιλόσοφος, ήταν, επιπλέον, ένας ιερέας στους Δελφούς. Ο ίδιος  πρότεινε ότι η έννοια  αυτή δεν προκύπτει από το ίδιο το γράμμα, αλλά στην προφορά του: «ΕΙ», που στα ελληνικά σημαίνει Έτσι σκέφτηκε ότι υπηρέτησε ως σεβασμό διεύθυνση του θεού, Απόλλωνα - σαν, όταν «Εσύ είσαι." την είσοδο του ναού, ένας τιμά τον θεό λέγοντας «Εσύ είσαι!"
Μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πιθανότητα είναι ότι «ΕΙ» είναι χαιρετισμό του θεού στους επισκέπτες. Δηλαδή, ο θεός της αποκάλυψης, ο Απόλλων, υποδέχεται τον αιτούντα, λέγοντας: «Ξέρεις, ω ψυχή, αυτή πιο βαθιά και μυστηριώδη αλήθεια, δίπλα από το οποίο όλα τα άλλα εξασθενίζει επουσιώδους: Εσύ είσαι"
αριθμητικά
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.
Είμαι Αρσενικού, τη δύναμη και τη σοφία Αρχή, το βέλος. Το τρίγωνο προς τα πάνω.
Είμαι ο Θηλυκή, την Αγάπη και Συμπόνια 'αρχήν, το Κύπελλο. Το τρίγωνο που δείχνει προς τα κάτω.
Είμαι και τα δύο, το βουνό και το Σπήλαιο, το Άπειρο, το αστέρι του Δαβίδ.
Image15Το ταξίδι μας ξεκίνησε αγγίζοντας δύο από τις ισόπλευρο τρίγωνο συμβουλές. Το Τρίγωνο σχηματίζεται από το ναό της Αφαίας, στην Αίγινα, την Ακρόπολη και το Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Τα τρίγωνα μας ακολουθούσε παντού, και πήραμε σε σχήμα τριγώνου σπηλιές.
Οι δύο Epsilons για τα μενταγιόν που μας προσέλκυσε τόσο πολύ: τις αρσενικές και θηλυκές, το Fusion. Αυτό το μήνυμα να φέρει σε επαφή τους Πολωνούς στην Ένωση άρχισε γύρω Ηλιοστάσιο και έρχεται σήμερα στην εκπλήρωση της. Σήμερα, 23 Νοεμβρίου έξι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα να δημιουργήσετε μια άλλη πύλη, ένα αστέρι του Δαβίδ, που εδραιώνει αυτή τη σύντηξη πίσω σε μια αρσενική αρχή κυριαρχεί Γη. Οι άνθρωποι μιλούν για την επιστροφή της Θεάς, ή την θηλυκή αρχή. Είναι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η επιστροφή της αρμονίας και της Δημιουργίας εδώ, στο επίπεδο 3-D.
sinteza
Κοιτάζοντας το αρχαίο σύμβολο Έλληνες γνωρίζουν τόσο βαθιά και αγαπώ τόσο πολύ, υπάρχουν μερικά στοιχεία που αξίζει να αναφερθεί:
  • στον οριζόντιο άξονα της εκδήλωσης, τα αρσενικά και θηλυκά αρχές έρχονται σε ένωση. Σοφία και συμπόνια συμμετάσχουν στη δημιουργία ένα νέο επίπεδο της πραγματικότητας, που έχει εκδοθεί από τη γραμμή που συνδέει τα κέντρα των δύο αντίθετους πόλους ».
  • στον κατακόρυφο άξονα, η σύνδεση μεταξύ Πάνω και κάτω έχει αποκατασταθεί. Έχουμε ένα σταυρό, που εκφράζει την αλχημεία του ιερού σύνδεσμο Θεό / Θεά, και η αποκατάσταση του σπασμένου συνδέσμου μεταξύ του άνω βασίλεια και υλικό κόσμο. Και έτσι είναι.
  • γυαλί τριάδαό, τι βρίσκεται στην 12-ray Κυρ, με την πύλη / κύκλο στη μέση. 12. άλλος ιερός αριθμός, η οποία τρεις φορές φλόγα, από μόνη της, αξίζει ένα άλλο άρθρο, αλλά για να είναι περιεκτική: 2 κάνει 1. Μία συν δύο είναι η Ιερή Τριάδα. Τι σύμπτωση. Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.
και δεν σταματά εδώ. Η τριπλή Φλόγα. Το Fleur de Lys. Triratna. Οι τρεις κύριες δυνάμεις που περιγράφονται στις γιογκικές πρακτικές, με βαθιές ρίζες στην Βέδες:
SRT-Definition
Τα πάντα έρχεται πίσω στο Τρίγωνο και το κυνηγητό συνεχίζεται. Να θυμάστε το όνομα του κύριου θηλυκό χαρακτήρα στο Matrix; ... Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρακολουθήσετε την ταινία από τη σκοπιά των συνδυασμένων δράσεων του Μορφέα και ανδρών / γυναικών υπασπιστές του.
τίγρη δράκος
Δεν υπάρχει αμφιβολία τρία άτομα, που κάποτε ήταν η μητέρα, ο πατέρας και η κόρη, ήρθε μαζί.
Triskele
Ο τέταρτος πυλώνας του build αυτή: Απόλλων ο ίδιος, ο Θεός της Αποκάλυψης, που άνοιξε τους δρόμους στη βαθιά γνώση, που σημειώνονται με σαφείς ενδείξεις και ξεκίνησε την πρόσβαση στο Epsilon Portal. Τα πάντα έρχεται μαζί, με τον πληρέστερο, roundest δυνατό τρόπο.
Έτσι, πολυαγαπημένοι, βρείτε την εσωτερική Yin και Yang σας. Τους αποδέχεται και να τους φέρει σε σύντηξη. Βρείτε εσωτερική ισορροπία σας και να περπατήσετε πίσω στη ζωή, με το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να φέρει: την αγάπη, τη δύναμη και τη σοφία για να τους κρατήσει σε ισορροπία. Και αν θέλετε να αναλάβει την πρόκληση και να οδηγήσετε το ίδιο τρενάκι του λούνα παρκ, ετοιμαστείτε: τον επόμενο χρόνο, το Μάιο, πρόκειται να το κάνουμε και πάλι.