https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, September 08, 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑΚαταπλάσματα είναι μια παλιά θεραπεία  που εξακολουθεί να είναι εξίσου αποτελεσματική και  σήμερα, με συμμετοχή στην χάραξη της μόλυνσης και να επιταχύνει την επούλωση. Καταπλάσματα βοηθήσει με την αύξηση της ροής του αίματος, χαλαρώνει τους μύες, καταπραΰνει τις  φλεγμονές των ιστών, τις τοξίνες από μια μολυσμένη περιοχή   με μεγάλη επιτυχία


Το  κατάπλασμα ο λόγος που είναι  επιτυχής γιατί  το δέρμα, το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά των ασθενειών, έχει την ικανότητα της απορρόφησης. Εφαρμόζοντας ένα φυτικό καταπλάσματα   στην επώδυνη περιοχή του δέρματος απορροφά τα ιατρικά οφέλη της ουσίας σχεδόν αμέσως. Υπήρξαν πολλά προϊόντα που αναπτύσσονται για να επωφεληθούν από αυτό το γεγονός, κρέμες σώματος, salves, λουτρά προϊόντα, liniments, λάδι, συμπίεση και καταπλάσματα.

Καταπλάσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις ακόλουθες συνθήκες

~ Κοινή πόνο και τη φλεγμονή
~ Αποστήματα?
~ Βράζει
~ Μώλωπες
~ Carbuncles
~ Ινοκυστική νόσο
~ Κατάγματα
~ Διευρυμένη αδένες στο λαιμό, μαστού ή του προστάτη
~ Έλκη ποδιών
~ Διαστρέμματα
~ Sunburn
~ Όγκοι
~ Βλέφαρα πληγωσμένη
Χρησιμοποιούνται επίσης για να διαλύσουν τη συμφόρηση, απο το πύον, και να  αφαιρέσει  το ενσωματωμένο σωματίδια από το δέρμα.
Πώς να κάνετε ένα κατάπλασμα απο βότανο
Με την παραγωγή κατάπλασμα σας με τα κατάλληλα βότανα ή άλλες ουσίες, θα βοηθήσει ώστε η θεραπεία να  είναι αποτελεσματική.Ένα φυτικό κατάπλασμα μπορεί να γίνει με αποξηραμένα ή φρέσκα βότανα. Οι δύο τύποι καταπλάσματα παρασκευάζονται με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους.

Προετοιμάζοντας το αποξηραμένο βότανο κατάπλασμα

Εάν χρησιμοποιείτε αποξηραμένα βότανα, χρησιμοποιήστε ένα γουδί και γουδοχέρι για να αλέστε τα βότανα σε σκόνη.Τοποθετήστε τα μυρωδικά σε ένα μπολ και προσθέστε αρκετό ζεστό νερό για να γίνει  μια παχιά πάστα που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα. Κάντε μια ποσότητα επαρκής για να καλύψει την πληγείσα περιοχή. Η αναλογία των βοτάνων εδάφους σε νερό διαφέρουν ανάλογα με το βότανο που χρησιμοποιείται. Προσθέτουμε το νερό με μικρά βήματα, απλά μέχρι το μείγμα είναι παχιά, αλλά όχι σκληρή.
Κανονίστε ένα καθαρό κομμάτι γάζας, μουσελίνα, λινό, βαμβάκι ή λευκό φύλλο σε μια καθαρή, επίπεδη επιφάνεια. Το υλικό θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει την πληγείσα περιοχή εντελώς. Διαδώστε το φυτικό πάστα πάνω από το πανί. Καθαρίστε την προσβεβλημένη περιοχή    και τοποθετήστε το κατάπλασμα επάνω . Τυλίξτε μια πετσέτα γύρω από το κατάπλασμα για την πρόληψη της ρύπανσης από τα ρούχα  . Χρησιμοποιήστε μια καρφίτσα ή άλλο συνδετήρα για τη διασφάλιση της κατάπλασμα στη θέση του.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ζεστό νερό για να κρατήσει ένα κατάπλασμα ζεστό.

Προετοιμασία με φρέσκο χορτάρι

Εάν χρησιμοποιώντας φρέσκα βότανα για κατάπλασμα, η θέση σας 2 ουγκιά του συνόλου βότανο – περίπου 1 / 2 φλιτζάνι – και 1 φλιτζάνι νερό σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά.Μην στραγγίζετε.
Η διάρκεια της θεραπείας
Φυτικά καταπλάσματα θα πρέπει να διατηρούνται σε ισχύ για 1 έως 24 ώρες, ή όπως απαιτείται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε   πόνο ως το κατάπλασμα αντλεί από τη μόλυνση και εξουδετερώνει τις τοξίνες. Όταν ο πόνος υποχωρεί, θα ξέρετε ότι το κατάπλασμα έχει επιτελέσει το έργο του και θα πρέπει να αφαιρεθεί. Εφαρμόστε φρέσκο καταπλάσματα ανάλογα με τις ανάγκες μέχρι το επιθυμητό επίπεδο της επούλωσης έχει επιτευχθεί.
Βότανα που χρησιμοποιούνται συνήθως για καταπλάσματα 
Chaparral, πικραλίδα, και κίτρινο Dock
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία παθήσεων του δέρματος όπως ακμή, έκζεμα, κνησμός ή ξηρό δέρμα, ψωρίαση, και εξανθήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χορτάρι, ή συνδυάζουν δύο ή τρία. Το μεγαλύτερο όφελος θα προκύψουν από τη χρήση και τα τρία. Χρησιμοποιήστε chaparral μόνο αν αυξηθούν οι ίδιοι ή αγοράστε από έναν αξιόπιστο οργανική καλλιεργητή.
Μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο που συνδέεται με αιμορροΐδες.
Φτελιά:
Μπορεί να συνδυαστεί για τη θεραπεία της φλεγμονής. Ολισθηρό Φτελιά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη φλεγμονή γαγγραινώδης πληγές συχνά σχετίζεται με τον διαβήτη, καθώς και για έλκη ποδιών. Η χρήση ενός ολισθηρό κατάπλασμα φτελιάς από την εμφάνιση του πληγές και έλκη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη γάγγραινα.
Ολισθηρό Elm και Lobelia:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση αποστημάτων, δηλητηρίαση του αίματος και των ρευματισμών.
Goldenseal:
Είναι καλό για φλεγμονές όλων των ειδών.
Lobelia και Άνθρακες:
Άνθρακες διατίθεται σε καταστήματα υγιεινής διατροφής. Αυτά είναι συνδυάζονται και να χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία τσιμπήματα εντόμων, τσιμπήματα μέλισσας, και σχεδόν όλες τις πληγές.
Lobelia και ολισθηρό Elm:
Συνδυασμένη για την αντιμετώπιση αποστημάτων, δηλητηρίαση του αίματος, και ρευματισμούς.
Βερμπάσκο:
Χρησιμοποιείται για την φλεγμονή αιμορροΐδες, διαταραχές των πνευμόνων, παρωτίτιδας, αμυγδαλίτιδα και φαρυγγίτιδα. Για να κάνετε το κατάπλασμα, ανακατέψτε 4 φλόμος τμήματα με 1 μέρος ζεστό ξύδι μήλου μηλίτη και 1 μέρος νερού.
Μουστάρδα:
Αυτό είναι ευεργετικό για την φλεγμονή, συμφόρηση του πνεύμονα, και οίδημα, και μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσετε μύες. Επειδή η μουστάρδα είναι ερεθιστική, τοποθετήστε το μείγμα ανάμεσα σε 2 κομμάτια υφάσματος, παρά τη διάθεσή του σε άμεση επαφή με το δέρμα.
Κρεμμύδι:
Είναι καλό για λοιμώξεις του αυτιού, καθώς και για βράζει και πληγές που διαθέτουν και θεραπευτικές δυσκολίες. Για να κάνετε αυτό το κατάπλασμα, μέρος ψιλοκομμένο κρεμμύδι ανάμεσα σε 2 κομμάτια υφάσματος, παρά τη διάθεσή του σε άμεση επαφή με το δέρμα.
Pau d’Arco, Αμβροσία, και Ξύλο Φασκόμηλο:
Μπορεί να συνδυαστεί και να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία όγκων και των εξωτερικών μορφών καρκίνου.
Poke Ρίζα:
Είναι καλό για μια φλεγμονή ή πληγή στο στήθος.
Φασκόμηλο:
Όπως σακί ρίζα, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της φλεγμονής του μαστού και του πόνου.
Σημείωση: ότι όταν το μείγμα χρησιμοποιείται για να κάνει το κατάπλασμα περιέχει μία ερεθιστική ουσία, όπως η μουστάρδα, δεν πρέπει να έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, αλλά θα πρέπει να τοποθετείται μεταξύ κομμάτια υφάσματος.
ΠΗΓΗ
http://www.bellaonline.com