https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, November 16, 2011

«Μυστήριο» με την έκρηξη στο Ιράν το Σάββατο



Η έκρηξη σε βάση του Ιράν έγινε την ώρα που Φρουροί της Επανάστασης εργάζονταν πάνω σε ένα οπλικό ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο θα χρησιμοποιούνταν εναντίον του Ισραήλ, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, διαβεβαιώνοντας ότι πίσω από την έκρηξη δε βρίσκονται ούτε οι ΗΠΑ ούτε το Ισραήλ.

Η έκρηξη που σημειώθηκε το Σάββατο σε μία στρατιωτική βάση κοντά στην Τεχεράνη στοίχισε την ζωή σε 17 Φρουρούς της Επανάστασης.


«Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια ενός ερευνητικού προγράμματος το οποίο θα μπορούσε να δώσει μία γροθιά στο καθεστώς του Ισραήλ», ανέφερε ο στρατηγός Χάσαν Φιρουζαμπάντι.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ISNA, ο στρατηγός είπε ότι λόγω του συμβάντος «το πρόγραμμα έχει σταματήσει μόνο προσωρινά και θα ξεκινήσει ξανά σύντομα».


Ωστόσο, ο Ιρανός στρατηγός διαβεβαίωσε ότι παρά τις φήμες, πίσω από την έκρηξη δε βρίσκονται ούτε οι ΗΠΑ ούτε το Ισραήλ.


«Η πρόσφατη έκρηξη δεν έχει καμία σχέση με το Ισραήλ ή την Αμερική» σημείωσε, επιβεβαιώνοντας ότι επρόκειτο για «ατύχημα».