https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, November 08, 2011

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Γράφει ο Γιάννης Χριστόπουλος

Η υπό σχηματισμό νέα παρακυβέρνηση και παρασυγκυβέρνηση, ως παραθεσμικό εξάμβλωμα των ξένων δυνάμεων και των τραπεζιτών ΔΕΝ αναγνωρίζεται από κανέναν πατριώτη και δημοκράτη Έλληνα πολίτη. Γιατί :

1) Αποτελεί προϊόν ύποπτης και βρωμερής παρασυνεννόησης κόντρα στο πνεύμα του Συντάγματος.


2) Δεν προήλθε από εκλογές αλλά από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις κάτω από ισχυρές ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΕΣ & ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ πιέσεις.


3) Θα έχει επικεφαλής της έναν ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ διορισμένο υπηρέτη των τραπεζών και της τρόικα.


4) Θα έχει αποκλειστικό της στόχο την ψήφιση από την παρούσα ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Βουλή της νέας εκτρωματικής δανειακής σύμβασης που θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της Ελλάδας και θα υποδουλώσει το λαό μας και τις επόμενες γενιές για δεκαετίες.


Επομένως, βάσει των ανωτέρω, το υπό διαμόρφωση παρακυβερνητικό έκτρωμα ΔΕΝ διαθέτει την παραμικρή συνταγματική και λαϊκή νομιμοποίηση και, ως εκ τούτου, δεν απολαμβάνει οιασδήποτε περιόδου χάριτος καθότι, όπως ανέλυσα, είναι παρασυνταγματικό και εξωλαϊκό κατασκεύασμα παρά τη θέληση του κυρίαρχου λαού και άρα νομικά ανίσχυρο, επομένως δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝ και οι αποφάσεις του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ. Με λίγες λέξεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ κι ας υπάρχει ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ στα κανάλια και το Κοινοβούλιο.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/