https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, November 01, 2011

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ": ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!


Καλά τρώμε και πίνουμε...Πού να τρέχουμε τώρα για δημοψηφίσματα!

Και για του λόγου το αληθές, ιδού οι αντιδράσεις τους:

ΚΚΕ: "Κάτω η κυβέρνηση. Εκλογές τώρα. Όχι στον ωμό εκβιασμό και την ιδεολογική τρομοκρατία σε βάρος του λαού. Ο εκβιασμός δεν θα περάσει", τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

"Η εξαγγελία του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα σημαίνει ότι στήνεται ένας πελώριος μηχανισμός καταναγκασμού του λαού, όπου η κυβέρνηση και η ΕΕ θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα, τις απειλές, την προβοκάτσια για να γονατίσουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, για να υφαρπάξουν το ναι στη νέα σύμβαση.

Το δημοψήφισμα πρόκειται να διεξαχθεί με έναν αντιδραστικό νόμο και βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τη θέση του ΚΚΕ με εκείνη της ΝΔ και των άλλων κομμάτων, παρότι αυτή είναι διαμετρικά αντίθετη, ενώ η στρατηγική της κυβέρνησης ταυτίζεται με της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και των παρατρεχάμενών τους.

Εκλογές τώρα. Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να τις επιβάλλουν και να τις υποδεχθούν με μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Με τη δράση και την ψήφο τους να καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα, να ανοίξουν το δρόμο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, της εξουσίας των μονοπωλίων".

ΛΑΟΣ: Για τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα κάνει λόγο ο ΛΑΟΣ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ομιλία πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

"Το επισφράγισμα μιας τυχοδιωκτικής πολιτικής, ο κ. Παπανδρέου φαίνεται πως θέλει να την σφραγίσει με ένα εξ ίσου τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα. Όσον αφορά στην ψήφο εμπιστοσύνης, ας τολμήσει να ψηφίσουν οι βουλευτές του πίσω από παραβάν και τότε θα διαπιστώσει την πολιτική του γύμνια.

Καληνύχτα κύριε Παπανδρέου."

ΣΥΡΙΖΑ: Για τρικ προκειμένου να κερδίσει χρόνο στην εξουσία η κυβέρνηση, έκανε λόγο ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σχολίασε την προαναγγελία του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση.


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός είναι σε απελπισία, ενώ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να υπάρξει μια συντριπτική υπέροχή του "όχι" στην υποτέλεια ενώ ταυτόχρονα αναρωτήθηκε τι θα κάνει σε αυτή την περίπτωση ο κ. Παπανδρέου και αν θα παραιτηθεί.

Μπακογιάννη: "Ρίξτε την κυβέρνηση"
Οργισμένη η Ντόρα Μπακογιάννη για την απόφαση του πρωθυπουργού να παέι τη χώρα σε δημοψήφισμα. "Θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα" τόνισε

"Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να βάλει τη χώρα σε μια μεγάλη περιπέτεια για να διασώσει το μέλλον το δικό του και του ΠΑΣΟΚ", τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε.

Και συνέχισε:"Γι’ αυτή τη μικροκομματική στόχευση θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές της. Είναι καλύτερα αντί να ζητήσουμε από το λαό να πει τι «δεν θέλει», να ζητήσουμε να επιλέξει τι θέλει μέσα από εθνικές εκλογές".

Η κ. Μπακογιάννη συμπλήρωσε πως θα δώσει μάχη να πεισθούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ώστε να πέσει η κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές.

Για να είμαστε δίκαιοι, μόνο ο Τσίπρας είπε πως θα επιδιώξει το "ΟΧΙ" στην υποτέλεια (ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ): Οι υπόλοιποι μας προκαλούν τρανταχτά γέλια και οργή!

Τι να πεις για την "εργατολαική αγωνίστρια" Αλέκα Παπαρήγα;;;

Αφού αναμασάει το γνωστό μαρξιστικό παραμυθάκι, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ και ζητάει Εκλογές!

Γιατί Αλέκα δεν λες τη γνώμη σου, αφού τόσο...αγαπάς τον λαό; Μήπως περιμένεις εντολές από τους εκπροσώπους της "αστικής δημοκρατίας", που υπερασπίζουν οι ροπαλοφόροι σου με τόσο πάθος;

Περισσότερο αξιολύπητοι είναι οι "συγγενείς" Καρατζαφέρης και Ντόρα, που για να καλύψουν τη γύμνια τους ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ!!!

Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη της δειλίας και του τυχοδιωκτισμού που χαρακτηρίζει τα δύο συγκεκριμένα αποκόμματα!

Καλά ρε μεγάλε πατριώτη Καρατζαφέρη, εσύ δεν είσαι που τελευταία έχεις σηκώσει τη...σημαία εναντίον της παράδοσης της χώρας στους Επιτρόπους και τη Μέρκελ; Εσύ δεν είσαι που γυροφέρνεις στα μιντιακά παπαγαλάκια σου μιλώντας για "Γουδή" και εξαπολύοντας κεραυνούς κατά της "νέας κατοχής"; Εσύ δεν είσαι που δήλωσες πως "θα ψηφίζω όχι σε ό,τι προτείνει ο Παπανδρέου";

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ, παρά παρακαλάς τους Πασόκους να σε γλιτώσουν από το...ξεβράκωμα;

Αν δηλαδή η νέα δανειακή σύμβαση προβλέπει την παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, τι θα κάνεις;

Θα πεις ότι δεν...πρόλαβες να το διαβάσεις γιατί χανόταν η Ελλάδα;

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο χαζο-Γιωργάκης έκανε κίνηση-ματ στα υπόλοιπα πολιτικά λαμόγια: Αντί να τους προκαλέσει χαρά που μέσω δημοψηφίσματος θα μπορέσουν να τον ξεφορτωθούν, τους...ένωσε όλους υπό το "σοκ" και την "έκπληξη" να κατηγορούν το δημοψήφισμα!

Ειδικά κάποιοι "αντιμνημονιακοί" στη ΝΔ, τρέμουν κυριολεκτικά μη φανεί η γύμνια και τα ψέματά τους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ).

Το σίγουρο είναι πως μέχρι τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος - αν τελικά γίνει - θα πέσουν πολλές μάσκες...και βρακιά! 
 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/