https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, November 17, 2011

Εμεις σήμερα θα βγούμε στους δρόμους..Εσύ;

38 χρόνια μετά τον ηρωικό ξεσηκωμό της νεολαίας ενάντια στην απροκάλυπτη στρατιωτική δικτατορία, τα μηνύματα του Πολυτεχνείου σήμερα είναι περισσότερο από επίκαιρα. Τα συνθήματα του Νοέμβρη του 73 για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία-Εθνική Ανεξαρτησία αντηχούν σε κάθε λαϊκή, εργατική και νεολαιίστικη εκδήλωση.
38 χρόνια μετά τον ηρωικό ξεσηκωμό της νεολαίας ενάντια στην απροκάλυπτη στρατιωτική δικτατορία, τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι περισσότερο από....
επίκαιρα. Είναι φάρος αγώνα για όλο το λαό που τώρα αγωνίζεται να αποδιώξει όλα τα δεινά που του έχουν επιβάλει με τα συνεχή μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυνομοσχέδια και δανειακές συμβάσεις η μασκαρεμένη σε πολιτική σημερινή δικτατορική Κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ.Οι πολίτες αγωνίζονται προκειμένου να αποκρούσουν τον καταιγισμό των αντιλαϊκών μέτρων που οδηγούν τη ζωή τους στην φτώχεια και στην εξαθλίωση και την ίδια τη χώρα στην υποδούλωση και την χρεοκοπία.

Τα συνθήματα του Νοέμβρη για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία-Εθνική Ανεξαρτησία αντηχούν σε κάθε λαϊκή, εργατική και νεολαιίστικη εκδήλωση. Στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις, στους φοιτητικούς και μαθητικούς αγώνες, στις πλατείες, στον παλλαϊκό ξεσηκωμό της 28ης Οκτωβρίου, που κλόνισαν και ουσιαστικά έριξαν την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου.Η ολική ανατροπή του ολοκληρωτικού καθεστώτος που ελέγχει τη χώρα είναι το ζητούμενο για τον προδομένο λαό.

Μπροστά στο αντιδραστικό, αντιδημοκρατικό μέτωπο που συγκροτεί το πολιτικό σύστημα των προθύμων του μνημονίου, με την νέα παράνομη και πειρατική κυβέρνηση Παπαδήμου, για να επιβάλει πιο αποφασιστικά την ίδια και απαράλλακτη αντιλαϊκή πολιτική και να αλυσοδέσει τη χώρα και το λαό για τουλάχιστον 20 χρόνια με την νέα δανειακή σύμβαση, ο ελληνικός λαός και η νεολαία καλούνται να ορθώσουν ένα πλατύ αγωνιστικό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής αυτής της βάρβαρης πολιτικής.

Πρώτος σταθμός της νέας αυτής φάσης του αγώνα πρέπει να είναι οι μεγάλες παλλαϊκές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Το STOPCARTEL σήμερα θα είναι παρόν σε αυτόν τον παλλαικό ξεσηκωμό .

Απο το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Νοέμβρη το συνεργείο εξωτερικών εκπομπών του STOPCARTEL TV θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και θα μεταδίδει ΖΩΝΤΑΝΑ όλες τις εξελίξεις.

Εμείς λοιπόν θα είμαστε στους δρόμους..Εσύ;

http://www.stopcartel.info/