https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, October 17, 2011

Cannibal" φόβος για Γερμανό τουρίστα


heineken beer
Οι έρευνες για τον θάνατο ενός Γερμανού   
ιστιοπλόου

όταν  αυτός σταμάτησε σε ένα ειδυλλιακό νησί κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας του με το  ιστιοπλοϊκό του σκάφος   στον Ειρηνικού Ωκεανού.

Ο Stefan Ramin, 40, από το Αμβούργο, εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα μετά το ερχομό του στο απομακρυσμένο τροπικό νησί του Nuku Hiva στη Γαλλική Πολυνησία.
Μια εβδομάδα μετά οι ερευνητές ,ανακάλυψαν   απανθρακωμένα ανθρώπινα λείψανα και τα ρούχα του όπου βρέθηκαν  κοντά σε μια φωτιά σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα του νησιού, αυξάνοντας τους φόβους ότι μπορεί να έχουν δεχτεί επίθεση και καταναλώνονται από κανίβαλοι.
Διγματα για DNA σταλθήκαν στο Παρίσι, να διαπιστωθεί αν οι στάχτες ανήκουν στον κ. Ραμίν, αλλά αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.
Μια ομάδα από 22 αστυνομικούς στο νησί ψάχνουν για την Henri Αϊτή, ένας τοπικός οδηγός που είχε πάρει ο κ. Ραμίν σε ένα ταξίδι κυνηγιού στα βουνά της Nuku Hiva πιστεύεται ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος πού τον είδε ζωντανό  .
Αφού ξεκινήσετε για το κυνήγι, ο κ. Αϊτή (οδηγος) επέστρεψε για να πει στη φίλη του Heike Dorsch, 37, ότι υπήρξε ένα ατύχημα και ότι ο κ. Ραμίν είχε τραυματιστεί. Αλλά όταν αυτή προσπάθησε να ζήτηση το λόγο με το τη είχε συμβεί αυτός την έδεσε σε ένα δένδρο και την άφησε Δεσποινίς Dorsch κατάφεραν να διαφύγουν μετά από αρκετές. Ο στρατός έχει εντάχθηκε στο κυνήγι για τον κ. Αϊτή (οδηγο).
Ο κ. Ραμίν συζούσε με Δεσποινίς Dorsch από 2008 από τη Γερμανία Έφτασαν στο Nuku Hiva, μεγαλύτερο από τα νησιά Marquesas, στης16 Σεπτεμβρίου.  Εχει προγραμματίσει να περάσει αρκετούς μήνες στη Γαλλική Πολυνησία.
Η αστυνομία βρήκε Τα οστά, τα δόντια και λιωμένο υλικό.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ένα «ανθρώπινο σώμα ήταν τεμαχισμένο και φαγωμένο προτού το κάψουν ", σύμφωνα με την Daily Mail.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/australiaandthepacific/frenchpolynesiatahiti/8830733/Cannibal-fear-over-German-tourist.html