https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, October 20, 2011

Να διώξουμε τα παλιόσκυλα της Βέρμαχτ!



Aυτή η αντίσταση που φάνηκε να γίνεται πράξη χθες στις 19/10/2011, με την μαζική συμμετοχή του κόσμου στην διαδήλωση κατά των «μνημονιακών» διευθετήσεων της υποταγής της χώρας μας, θα πρέπει να εξελιχθούν σε ανηλεές κυνηγητό των εγκάθετων τοποτηρητών του σκλοβογερμανικού εγχειρήματος σε βάρος της Ελλάδας. Οι κυνικοί, Οκτώβριο ξεκίνησαν και το 1940 να υποτάξουν τη χώρα μας, Οκτώβριο του 2011 οι ίδιοι Γερμανοί … ξανάρχονται, τα θρασίμια!!!

Έλληνες, και τότε οι πατεράδες μας λίγοι ήταν και φτωχοί. Αδύναμοι και πεινασμένοι, όμως... απάντησαν στις ύαινες των ΕΣ-ΕΣ και τα παλιόσκυλα της Βέρμαχτ με τρόπο που δεν μπορούν να ξεχάσουν. Αυτή τους την ντροπή φαίνεται πως θέλουν να ξεπλύνουν και λυσσομανούν τώρα που πιστεύουν ότι έχουν το πάνω χέρι!

Όμως και τότε έτσι πίστευαν! Ας τους κάνουμε και πάλι την ίδια «έκπληξη» για να μην ξανα-ξεχάσουν την Ελλάδα και τι σημαίνει Πατρίδα και Ελευθερία για τον Έλληνα με την αρχαία ψυχή τη χαλυβδωμένη από αιώνες τιμής και προκοπής. Που δεν κάθισε μέχρι προχτές στα δέντρα και τις σπηλιές επειδή δεν ανακάλυψε καλύτερο τρόπο! Που δεν άντεξε ζυγούς και προδοσίες ότι λύτρα και αν χρειάστηκε να καταβάλει σε βάρβαρους σαν και του λόγου τους. Τους βάρβαρους που το μόνο που ξέρουν είναι να λεηλατούν και να μην επιστρέφουν τα κλεμμένα ακόμα και αν το έγκλημά τους έγινε φανερό και καταδικάστηκε.

Ατυχώς , σήμερα με αυτή την «παρδαλή» πολιτική κατάσταση που μας δυναστεύει, τα «δουλικά της πιάτσας» των γιωργάκηδων, των ανδρεοβαγγελάκηδων, των αννάδων και των λοιπών «φυτών», πράσινου, γαλάζιου και λοιπού χρωματολογίου, δεν τολμούν –οι ξεφτίλες- να απαιτήσουν και να αποτρέψουν τη στημένη «δολοφονία» μας, στην οποία μας σπρώχνουν.

Έλληνες...
Έχουμε χρέος στην Πατρίδα μας, στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, στην Ελλάδα που οι δολοφόνοι πολιτικοί παραδίδουν στον οριστικό θάνατο, να αντιδράσουμε! Να τους κυνηγήσουμε με κάθε τρόπο. Και αυτούς και όποιον άλλο τολμήσει να απαιτήσει και πάλι από την Ελλάδα «γην και ύδωρ»!

http://koukfamily.blogspot.com/2011/10/blog-post_4639.html