https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, October 28, 2011

Ο λαός σήμερα είπε ΟΧΙ στο ναι, αυτών που μας ξεπούλησαν......

Το μήνυμα σήμερα νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Η πολιτική ηγεσία του τόπου είναι και επίσημα ανεπιθύμητη. Μπορεί ο μελοδραματισμός κάποιων πολιτικών όπως και του προέδρου της δημοκρατίας να ήταν λίγο γραφικός, περί αμαύρωσης της μέρας και ντροπής για αυτους που στη Θεσσαλονίκη έκοψαν την παρέλαση, αλλά η ουσία είναι μία. Ο κόσμος δεν....
αντέχει άλλο. Σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στην Πάτρα, τη Χίο, το Μεσσολόγγι, στο Βόλο, τη Λάρισα, στο Ηράκλειο, στη Ρόδο, όλος ο κόσμος εξέφρασε με διαφορετικό τρόπο το ίδιο πράγμα, την ουσία της σημερινής επετείου. Όλοι ενωμένοι, όπως το σαράντα αντισταθήκαμε στη Γερμανοιταλική κατοχή, έτσι και σήμερα 71 χρόνια μετά η ψυχή και η καρδιά του Έλληνα δεν αντέχει άλλη κατοχή.
Οι παρελάσεις στις πιο πολλές περιοχές έγιναν μετά από απαίτηση του λαού να απομακρυνθούν οι επίσημοι. Σήμερα, πρέπει να τιμηθούν αυτοί που τόσα χρόνια πριν θυσιάστηκαν για να ζήσουμε εμείς. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό για να μη πω απαράδεκτο οι μαθητές και ο στρατός να περνούν μπροστά από την πολιτική ηγεσία και να χαιρετούν επιδοκιμάζοντας με αυτό τον τρόπο τους δήθεν σωτήρες που δύο χρόνια μας σπρώχνουν στο κενό. Αυτό θα ήταν η πραγματική αμαύρωση της επετείου. Δεν γίνεται να τιμήσεις παρελαύνοντας αυτούς που πιστεύουν μόνο στην καρέκλα τους, αδιαφορώντας για τα θέλω αυτών που τους έβαλαν εκεί. Δεν γίνεται να τιμάς αυτούς που ψήφισαν τον αποδεκατισμό του λαού και των συμφερόντων του, δεν γίνεται να χαιρετάς κάποιους που από το 2009 σε κοροιδεύουν και διατυμπανίζουν ότι κάνουμε μία καινούργια αρχή μιας και σωθήκαμε.
Άρα ένα μεγάλο μπράβο στον λαό που τους έδειξε τη πόρτα της εξόδου. Πρέπει να το πάρετε απόφαση κάποια στιγμή, ότι οι μάσκες έπεσαν και δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο. Είστε ανίκανοι να σώσετε τη χώρα και το έχετε αποδείξει.
Πάψτε να διαστρεβλώνετε σκόπιμα την ουσία της διαμαρτυρίας των πολιτών, επειδή δεν έχετε το σθένος να συγκρουστείτε μαζί τους.
Ντροπή σας...........
http://ksipnistere.blogspot.com/