https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, October 30, 2011

--- ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ; --

-
Στις 23 Ιανουαρίου του 2010, για πρώτη φορά, ανακοινώθηκε ότι στη κεντρική Αυστραλία υπάρχει μία απόρρητη υπόγεια εξωγήινη εγκατάσταση στην Αμερικανο-Αυστραλέζικη στρατιωτική βάση στο Pine Gap. Η πληροφορία διέρρευσε από τη κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας που ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει μυστικά αρχεία ufo από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Η δημοσίευση αυτών των αρχείων θα αναιρέσει την συνθήκη ANZUS, η οποία είχε υπογραφεί από την 1 Σεπτεμβρίου του 1951 και ήταν ένα πλήρες τριοδικό σύμφωνο άμυνας μεταξύ της Αυστραλίας, των ΗΠΑ και της Νέας Ζηλανδίας, για την αμοιβαία ασφάλεια σε στρατιωτικά θέματα συλλογής πληροφοριών. Η συνθήκη έπαψε να εφαρμόζεται από το 1984 μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Νέας Ζηλανδίας μετά από μια διαφωνία πάνω στα δικαιώματα επίσκεψης πυρηνοκίνητων αμερικανικών πλοίων στα λιμάνια της Νέας Ζηλανδίας, αλλά εξακολουθεί να ισχύει μεταξύ των δύο χωρών και της Αυστραλίας, ξεχωριστά.
Τα μυστικά αρχεία, αναμένεται να έρθουν στο φως μετά από την διαρκή πίεση της ομάδας ερευνητών UFOCUSNZ, η οποία αποκάλυψε την πρόθεση της Νεοζηλανδέζικης κυβέρνησης να επιβεβαιώσει πολλά αρχεία που η ομάδα έχει στα χέρια της, αλλά και να αποκαλύψει πολλές ακόμα απόρρητες πληροφορίες για την στρατιωτική βάση Pine Gap.
Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, εξωγήινα όντα χρησιμοποιούν το Pine Gap σαν εξωγήινο σταθμό ξεκούρασης και αναψυχής, και σαν περιοχή στάθμευσης εξωγήινων ιπτάμενων δίσκων και ανθρώπινων υπερτεχνολογικών διαστημικών οχημάτων του αμερικανικού στόλου.
Σύμφωνα με τον πρώην στρατηγό Robert Dean, η βάση χρησιμοποιείται και σαν σταθμός τηλεμεταφοράς του προσωπικού (τόσο των ανθρώπων όσο και των εξωγήινων) προς τις μυστικές βάσεις της ηπειρωτικής χώρας των ΗΠΑ.

 
 
 
http://ufotruth-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_25.html