https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, October 13, 2011

Σκάνδαλα διαφθοράς στην Αυστρία


Photo Gallery: Something Rotten in the Heart of Austria 
Μια σειρά από σκάνδαλα διαφθοράς που αποκαλύπτουν τους στενούς δεσμούς μεταξύ της πολιτικής και των επιχειρήσεων έχει συγκλονίσει την Αυστρία. Οι επιχειρηματίες έχουν λάβει προμήθειες   πολλών εκατομμυρίων  για ανύπαρκτες υπηρεσίες, κ αι υπάρχουν αναφορές για μετρητά με πλαστικές σακούλες να αλλάζουν χέρια στα σοκάκια της Βιέννης. Ο πληθυσμός χάνει την πίστη στο πολιτικό κατεστημένο. 
Even the current chancellor, Werner Faymann, is under investigation in relation... 
dpa
Former Austrian Chancellor Wolfgang Schüssel is also under suspicion. He...
dpa
Ο πρώην αυστριακός καγκελάριος Wolfgang Schüssel είναι επίσης ύποπτος. Παραιτήθηκε από την πολιτική το Σεπτ. 2011.
Right-wing populists from the Austrian Freedom Party (FPÖ) and the Alliance for...
ddp
Δεξιάς λαϊκιστές από την Αυστριακού Κόμματος της Ελευθερίας ( FPÖ ) και η Συμμαχία για το μέλλον της Αυστρίας ( BZO ), είναι επίσης υπό έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των πρώην Αντικαγκελάριος Hubert Gorbach (αριστερά ), που βλέπει εδώ με τα τέλη της δεκαετίας Jörg Haider ( δεξιά) το 2005.
Peter Hochegger is a lobbyist who collected millions of euros in commissions...

Peter Hochegger είναι λομπίστας που συλλέγονται εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες για την ασαφή ορισμό των υπηρεσιών. Έχει περάσει από συνέντευξη από την αστυνομία, αλλά αρνείται όλες τις κατηγορίες.
Meanwhile, Heinz Sundt, former CEO of Telekom Austria, is one of the company's...
AP
Εν τω μεταξύ, Heinz Sundt, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Telekom Austria, είναι ένας από τους πρώην στελέχη της εταιρείας, υπάρχουν υποψίες ότι χειραγώγηση των τιμών των μετοχών.
Former Finance Minister Karl-Heinz Grasser is allegedly guilty of abuse of...

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Karl-Heinz Grasser φέρεται ένοχος για κατάχρηση εξουσίας και υπεξαίρεση κονδυλίων σε σχέση με την πώληση των 60.000 κρατικού διαμερίσματα.
http://www.spiegel.de/international/europe/0%2c1518%2c791113%2c00.html