https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, September 20, 2011

Ανθρώπινη μαγνήτες δυο αγοράκια από την Σερβία

Σε αυτή την φωτογραφία που τραβήχτηκε στις Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011, Λούκα Λούκιτς, 6, στο κέντρο, βρίσκεται στον κήπο του, ενώ μια μεταλλική πλάκα και ασημικά κολλήσει στο στήθος του σε Gornji Milanovac, περίπου 100 χιλιόμετρα (60 μίλια) νότια του Βελιγραδίου, Σερβία .  - Σε αυτή την φωτογραφία που τραβήχτηκε στις Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, 2011, Λούκα Λούκιτς, 6, στο κέντρο, βρίσκεται στον κήπο του, ενώ μια μεταλλική πλάκα και ασημικά κολλήσει στο στήθος του σε Gornji Milanovac, περίπου 100 χιλιόμετρα (60 μίλια) νότια του Βελιγραδίου, Σερβία.  | AP / Marko Drobnjakovic

Δύο μικρά αγόρια από μία κεντρική πόλη της Σερβίας είναι σε θέση να προσελκύσει μεταλλικά αντικείμενα, λειτουργώντας περισσότερο σαν ανθρώπινο μαγνήτες, λέει η μητέρα του ενός εξ αυτών.
Sanja Πέτροβιτς, η μητέρα του 4-year-old Ντέιβιντ, είπε ότι ήλθε για πρώτη φορά την προσοχή της "πριν περίπου ένα μήνα."


«Του ζήτησα να μου φέρω ένα κουτάλι έτσι κρύο ζωοτροφών μικρό αδελφό του, και φώναζε πίσω:"! Μαμά, να κολλήσει "» κα Πέτροβιτς υπενθύμισε. "Τον βρήκα με πολλά κουτάλια και πιρούνια που κρέμονται από το σώμα του."
Τρομαγμένη ,η 26-χρονη  γυναίκα - ο οποίος ζει στην πόλη Gornji Milanovac - τηλεφώνησε στην αδελφή της, ο οποίος ανακάλυψε ότι ο γιος της, Λούκα, 6, έχει την ίδια έλξη.
"Άλλα παιδιά στην οικογένεια δεν μπορεί να κάνει αυτό, μόνο οι δυο τους," δήλωσε ο κ. Πέτροβιτς.
Το φαινόμενο είναι σπάνιο και μέχρι τώρα ιατρικά ανεξήγητη. Πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, ωστόσο, έχουν πρόσφατα αναφερθεί στη Σερβία, καθώς επίσης και στην Κροατία και τη Βοσνία.
"Απ 'όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει καμία ιατρική ή επιστημονική εξήγηση», δήλωσε ο ακτινολόγος Mihajlo Dodic, ο οποίος διευθύνει μια πρακτική στη σερβική πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Είπε ότι ο μαγνητισμός του ξαδέλφια »συνορεύει με το" παραφυσικό ".
Ο πατέρας του Λούκα, Slavisa Λούκιτς, είπε ότι οι γιατροί έχουν εξετάσει τα αγόρια, και οι  ανακοίνωσης  τους είναι απόλυτα υγιής, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να τον  παρακολουθούν καθώς μεγαλώνει
"Κανείς δεν μπορεί να μας πει γιατί συμβαίνει αυτό», είπε.
Η μητέρα του Δαβίδ είπε ο γιος της, χάνει το μαγνητικό  του όταν κοιμάται, αλλά επανέρχεται  όταν ξυπνά και αρχίζει να κινείται.
Όταν παίζει με τους φίλους του "οτιδήποτε θα κολλήσει σ 'αυτόν»,
.
«Ήταν το σοκ στην αρχή, αλλά τώρα το έχουμε σηνηθηση και προσπαθούμε  να κρατήσουμε  τα μαχαίρια μακριά από αυτούς», λέει ο κ. Πέτροβιτς.