https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, September 27, 2011

Καθηγήτρια έκανε «βουντού» σε μαθητή της



Μόνο για τέσσερα χρόνια αποκλείστηκε από τις αίθουσες διδασκαλίας η Roslyn Holloway, μια 49χρονη εκπαιδευτικός παιδιών με νοητικά προβλήματα διότι παρουσίαζε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές της.

Παρόλο που στο παρελθόν η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει κατηγορηθεί ότι έχει χρησιμοποιήσει φράσεις υβριστικού περιεχομένου κατά των μαθητών της, συνέχισε να διδάσκει ανεμπόδιστη, μέχρι που έχασε τον έλεγχο.


Πρόσφατα η γυναίκα τράβηξε τα μαλλιά ενός μαθητή της και στη συνέχεια, αφού τύλιξε τις τρίχες, που είχαν μείνει στην παλάμη της, σε μια κούκλα, που είχε στα κλειδιά της, απείλησε το μαθητή ότι σε περίπτωση που άφηνε τα κλειδιά να πέσουν κάτω θα χτύπαγε σοβαρά το πόδι του κι ότι θα μπορούσε να πνιγεί σε περίπτωση που τα έβαζε στο νερό.


Παρά το γεγονός όμως ότι οι πράξεις της έγιναν γνωστές, ο σύλλογος διδασκόντων της απαγόρευσε το δικαίωμα να διδάσκει για τέσσερα χρόνια

πηγη